Hírarchívum - 2012. április

Augusztusban jön a Super Mario Bros. 2

A múlt hét végén a Nintendo bejelentette, hogy a nyár folyamán lát napvilágot a Super Mario Bros. 2. A 3DS-re érkező epizód máig a kézikonzol egyik húzócíme, a hagyományos 2D-s platformer hagyományokat követi. Ennek megfelelően nagy meglepetésekre nem is kell számítanunk.

Max Payne 3 TV-reklám érkezett

Közeleg a Rockstar sikervárományosának megjelenése, ennek nyomán már nem csak a beavatottak szembesülnek a Max Payne 3 előzeteseivel, hanem a TV-nézők is. A hétvégén lezajlott NBA-meccs - a Lakers és Spurs összecsapás szünetében vetítették le az új spotot.

Spec Ops: The Line - pörög a multiplayer

Hivatalos trailert és gameplay videókat is kaptunk a Spec Ops: The Line többjátékos módjából. Bizony, míg elitcsapatunk a homokvihar tépázta Dubajban kutat Konrád János után, a többi harcos háborút vív - csak éppen az időjárás az ő dolgukat sem fogja megkönnyíteni.

Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.

Újabb képeken a Halo 4

A rajongók minden bizonnyal remegve várják a negyedik számozott Halo-epizódot, egyrészt azért, mert hosszú idő után megint Master Chief bőrébe bújhatunk, másfelől pedig azért, mert az eredeti szériát összehozó Bungie-nak immár semmi köze nem lesz a projekthez, a fejlesztést a 343 Industries végzi.

UEFA Euro 2012 - miért jön újítás nélkül?

Az UEFA Euro 2012-ben lesznek újdonságok, mint például az Expedition mód is, tényleges újítások és fejlesztések viszont nem - még az Európa-bajnokságra vezető selejtezőket is kivágták a fejlesztők. Az EA Sports szerint nem éri meg jelentős átalakításokat végezni a játékmeneten.

Megvan az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártya nyertese

Lezárult a Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátéka. Az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II és Mass Effect 3 PC-játékot tartalmazó giga csomag nyertesével az imént beszéltünk telefonon, a neve lapozás után máris olvasható!

Medal of Honor: Warfighter - még több screenshot

Újabb öt screenshotot kaptunk az év végén érkező Medal of Honorból, s bár nem mutatnak túl sok újat azoknak, akik látták a korábbi előzeteseket, az aktuális sikervárományos FPS-ekre mindig jó rácsodálkozni állóképek formájában is. Csekkoljátok a galériánkat!

Ghost Recon: Future Soldier - mi van a bétában?

Elrajtolt a Ghost Recon: Future Soldier többjátékos módjának bétatesztje, az érintettek megkapták a kódjaikat, nincs más dolguk, mint élesíteni azokat, azután pedig kezdődhet a csata! A Ubisoft a minap két összefoglaló trailert is kiadott a béta kapcsán, bemutatkoznak a kasztok, a pályák és a játékmódok is.

HWSW: Magabiztosan menetel előre a Microsoft

Történetének egyik legnagyobb termékrajtjára készül a Microsoft, de a cég korábbi generációs termékei is jól fogytak az első naptári negyedévben, ahogy a vállalati ügyfelek folytatták üzleti PC-ik cseréjét és új szervertermékeket is vásároltak - írja nagytestvérünk, a HWSW.