Hírarchívum - 2012. április

Mortal Kombat - extra kosztümök PS Vitán

Még egy jó érv, hogy a handheldes Mortal Kombat mellett döntsünk. A NetherRealm nem szűkölködik extrákban, ha minden vágyad az, hogy különféle klasszikus skinekbe öltöztesd kedvenc harcosaidat, akkor Vitán erre lehetőséged nyílik. Videónk is van róla.

Rayman-folytatás vámpírokkal és szellemekkel?

A Kotaku birtokába jutott marketing-felmérés szerint világossá válik előttünk, hogy az esetleges Rayman Origins folytatásában sárkányokkal, vámpírokkal és szellemekkel akasztjuk össze a bajuszt - legalábbis a magazinhoz befutott conceptek ezt sugallják. Jó hír, hogy a Ubisoft gondolkodik rajta.

Arkham City - hivatalos a Harley Quinn DLC

A Rocksteady tegnap dupla bejelentéssel örvendeztette meg a Batman rajongókat, elvégre érkezik az Arkham City Game of The Year kiadása, illetve Joker barátnője, Harley Quinn is önálló DLC-t kap, ahogyan arra már számítani lehetett. Képeink és trailerünk is van belőle.

Befutott a Max Payne 3 gépigénye

A Rockstar bejelentette a sikervárományos akciójátékuk minimum rendszerkövetelményeit, egyúttal ismét leszögezte, hogy a PC-s verziót a konzolos változatokkal párhuzamosan fejlesztették, nem szimpla portot kapunk. A teljes látványhoz bizony brutális gép kell.

Itt a Torchlight II nyitóanimációja

Szegény ember Diablo-ja kénet aposztrofálhatjuk a Torchlight II-t, melynek elődje kedvező fogadtatásra talált a játékosok körében. Külön öröm, hogy ex-blizzardos fejlesztők hegesztgetik. Nos, a Diablo III árnyékában nem hinnénk, hogy idén labdába rúg. Az intrót már most megnézhetitek.

Masszív elbocsátásokra készül a Sony?

A pletykák szerint a japán cégóriás csaknem 10 ezer munkahelyet érintő leépítésekbe kezd az év hátralévő részében. Nekünk, játékosoknak jó hír, hogy a PlayStation brand alá tartozó részleget nem veszélyeztetik a kaszálások, ellenben a televíziós és marketing részleget igen.

Új előzetesen a Sly Cooper: Thieves in Time

Versenyt hirdetett a Sony a Sly Cooper: Thieves in Time kapcsán, melynek keretében maguk a rajongók is beleszólhatnak a játék designjába. A feladat egyszerű: meg kell terveznünk, hogy Sly mit és hogyan lopjon el. A legjobb munkák beküldői még PS Vitát is nyerhetnek.

Hitman Absolution - látogatás Dél-Dakotában

A Square Enix érdekes promóhadjáratot eszelt ki a bérgyilkosos akciójátékuk legújabb fejezetéhez. Egy Hope nevű kisváros hetilapját teszik közzé, mely új információkat tartalmaz küldetésünk színhelyéről. Minden pénteken pedig újabb screenshottal kedveskednek nekünk az IO lánykái.

Befutott az első Project X Zone trailer

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, a Sega, a Namco Bandai és a Capcom összefogott és egy zseniális crossovert tesz le az asztalra Project X Zone címmel. A kiadók jellegzetes karakterei egymásnak esnek egy hamisítatlan bunyós címben. Itt vannak az első képsorok.

Hivatalos: május 1-jén leplezik le az új Call of Duty-t

Az Activision elindította a visszaszámlálást a Call of Duty hivatalos oldalán - az óra egészen pontosan május elsején jár le, amikor is a cég leleplezi háborús frencsájzuk következő darabját. Ami a nagyon is pontos pletykák szerint a Black Ops 2 lesz. Teaserképeink is vannak.