Hírarchívum - 2012. április

Top Gear DLC-vel bővül a Forza Motorsport 4

A májusban érkező kiegészítés nem véletlenül kapta a népszerű autós brit sorozat nevét, elvégre igazi válogatott ínyencségekre tehetjük rá a mancsunkat. Igen, benne lesz a hőn áhított Hennessey Venom GT és egy sor más exkluzív aszfaltszaggató is. A trailer is bemutatja.

Diablo III béta - 300 ezren egyszerre a szerveren

Abszolút sikerrel zárult a hét végén a Diablo III nyílt bétatesztje. A rajongók kapva kaptak az alkalmon és megrohamozták a játék szervereit, a Blizzard alig tudta tartani a lépést a megnövekedett igényekkel. Annyi biztos, hogy volt olyan időszak, amikor 300 ezren voltak egyszerre a szerveren.

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty?

Persze nem kell arra gondolni, hogy hirtelen sci-fi shooter lesz mindenki kedvenc háborús lövöldéjéből, de az elképzelhető, hogy némileg, mintegy 10-15 évvel a jövőbe helyezik a Call of Duty új részét. Legalábbis erre lehet következtetni az új vírusvideóból... Azt hiszem...

Launch traileren a The Walking Dead

A TV-sorozat szünetében illendő lenne elütni valamivel az időt, jó alternatíva lehet a The Walking Dead videojáték a Telltale gondozásában. Az epizodikus játék első része már elérhető PC-n, Macen és PSN-en - ennek nyomán befutott a launch trailer is. Egyetlen járkáló sincs biztonságban.

PC-re is jöhet az Alan Wake’s American Nightmare?

Emlékeztek még, hogy szereztünk először tudomást arról, hogy az Alane Wake jön PC-re? Nem? Nos, itt egy kis emlékeztető: szemfüles arcok kiszúrták a játék a Steam registryben. Nem sokkal később pedig érkezett a bejelentés is. Most is hasonló lehet a helyzet.

Crysis 3 - itt a teljes trailer

Az Electronic Arts betartotta ígéretét, így most több, mint 2 percen keresztül csodálhatjuk a Cryisis 3-at. És bizony van mit csodálni, az anyag ugyanis nem csak döbbenetes hangulatos, de a Crytekhez méltó módon maximálisan ütősen is néz ki. Megtekintés kötelező jelleggel.

SSX - ismerős arcok a Mt. Eddie-n

Az EA Sports újabb trailerrel kedveskedett az SSX frencsájz rajongói számára. Ahogy arról már beszámoltunk, az Mt. Eddie & Classic Characters DLC a régi szereplőket hozza vissza, s egy vadi új helyszínt is kapunk a pénzünkért. Lássuk mozgásban miként fest!

Az óceán mélyére merülünk az Anno 2070 DLC-ben

Ősszel kiegészül az Anno 2070 városmenedzselő stratégia, elvégre érkezik a Deep Ocean névre keresztelt DLC. Kapunk egy új civilizációs szintet, amiben egy új osztály képviseli magát Genius néven a Tech oldalon. S persze lemerülünk a végtelen óceán mélységébe is.

Diablo III - előzetesen a Witch Doctor

Folytatódik a Blizzard karakterbemutató videósorozata, melynek főszereplője ezúttal a Witch Doctor lesz. A hétvégén lezajlott nyílt bétateszben már többen kipróbálhattátok kasztot, így nagyjából képben lehettek, hogy mire számítsatok. A trailert viszont érdemes megnézni.

Resistance: Burning Skies - a Survival játékmód

A Sony felfedte a PS Vitára érkező Resistance harmadik multiplayer játékmódját, mely a beszédes Survival-ra hallgat. Nem csak szimplán kell túlélnünk az ellenség rohamát, hiszen a fejlesztők csavartak egyet az eddig ismert recepten. Kíváncsi van rá? Olvass tovább!