Hírarchívum - 2012. június

Epic Mickey 2 - ismerd meg Oswaldot!

Noha Oswald, a szerencsés nyúl régebbi karakter, mint Mickey egér, és valódi szupersztárnak számított a maga idejében, az utókor méltatlanul megfeledkezett róla. Warren Spectorék minden erejükkel azon vannak, hogy Oswald ismét a jól megérdemelt rivaldafényben fürdőzhessen, Mickey oldalán.

Új regény készül a Dead Space alapján

Szeretjük a játékok alapján készült könyveket, főleg ha nem a végigjátszott történéseket szedik össze bennük, hanem valami pluszt tesznek hozzá a megismert univerzumhoz. Készül a második Dead Space-regény, ami ilyen lesz - a kiadója szerint idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.

Még legalább egy évet kell várni a Ryse-ra

A Microsoft szerint egy éven belül biztosan nem jelenik meg a Crytek-féle Ryse, és akkor ez csak a biztos következtetés, egyáltalán nincs garancia arra, hogy utána azonnal meg fog. A redmondiak nem kommentálták a pletykákat, amik szerint a projekt next-gen címmé avanzsált.

LEGO Batman 2 - itt a megjelenés előtti előzetes

Ha valaki reszketne az idegtől, mert hónapok óta nem játszhatott új LEGO-játékkal, számára van egy jó hírünk: pénteken érkezik a LEGO Batman folytatása, amiben szabadon kóricálhatunk majd, miközben Batman nemcsak Robin, de az Igazság Ligája jóvoltából is segédkezet kap. Ja, és beszélnek a karakterek!

Csak jövőre jelenik meg az Anarchy Reigns

Nem sok játéknál fordul elő, hogy másodjára is el tudjam sütni ugyanazt a címet - az Anarchy Reigns számára ez már mindenképpen összejött. A PlatinumGames játéka idén már nem jelenik meg Európában, noha eredetileg 2011 őszére ígérték a premiert a fejlesztők. Megéri rá várni?

Élőszereplős trailert kapott a Darksiders II

Megállíthatatlanul közeleg a Darksiders II megjelenésének napja, a THQ gőzerővel hangol a debütre. A minap megérkezett a játék élőszereplős előzetese, ami bár nem túl hosszú, de lájkoljuk a játék Facebook-oldalát, az ígéretek szerint kapunk belőle egy bővített változatot is!

Bemutatkozik a Microsoft Surface

Rendhagyó módon némi hardveres bejelentéssel indítjuk a napot, annál is inkább, mert a Microsoft újonnan bejelentett Surface tabletének ugyan kevesebb játékos vonatkozása van, mint pletykálták, a kütyü valószínűleg elsők között fogja kiaknázni a SmartGlass alkalmazás előnyeit.

Új God of War-csomagok a láthatáron

Két gyűjtői csomag is felütötte a fejét az online áruházak kínálatában a hétvégén. Az egyik természetesen a jövőre érkező God of War: Ascension rajongóknak szánt kiadása, a másik pedig egy novemberben megjelenő gyűjtemény, amiben az összes eddigi játék megtalálható lesz.

F1 Online - hamarosan indul a nyílt bétateszt

Közel egy év telt el az F1 Online: The Game bejelentése óta, a munkálatok pedig hamarosan révbe érnek. A Codemasters bejelentette, hogy a játék zárt bétatesztje holnap véget ér, utána elkezdenek hangolni a publikus bétára - információ- és látnivalóáradat várható a következő hetekben!

Ügyvédekkel repült rá a Microsoft az Xbox-infókra

Ha nem is fedte teljesen a valóságot a hétvégén nyilvánossá vált, next-gen Xboxszal kapcsolatos dokumentum, a Microsoftot érthető módon rosszul érintette az anyag felbukkanása - azóta ügyvédeket állított hadrendbe a cég, az eredeti doksit már eltávolították az internetről.