Hírarchívum - 2012. június

Lelőtte a THQ a Saints Row 3 új kiegészítőjét

A THQ új elnöke nem szívbajos, a megkezdett átszervezési procedúrák mellett is bele mer nyúlni a fejlesztési projektekbe. Most éppen azt találta ki, hogy mi lenne, ha a Saints Row: The Third új, önállóan is futtatható kiegészítőjéből teljes játék lenne? Nos, spórolás az biztosan, a többit pedig majd meglátjuk jövőre.

WWE '13 - Mike Tyson is beugrik majd

Nem hétköznapi ajándékkal kedveskedik a THQ azoknak a játékosoknak, akik előrendelik a WWE '13-at, ők ugyanis megkapják játszható karakterként Mike Tysont is! Tyson játékbeli alteregója már megcsodálható az első látnivalókon - mit ne mondjunk, meglepően sok a haja!

The Amazing Spider-Man - így ugrál Stan Lee

A The Amazing Spider-Man lesz az első videojáték, amiben Stan Lee játszható karakterként lesz jelen, most pedig végre azt is megtudtuk, milyen szerepet kapott a hálószövő szuperhős atyja: történetesen ő maga bújik Pókember szerepébe, öltönyben ugrál majd Manhattan utcáin!

Willem Dafoe is szerepet kap a Beyondban?

Úgy tudni, a bámulatos grafikával és hollywoodi filmekre hajazó körítéssel megáldott Beyond: Two Souls nemcsak Ellen Page miatt lesz érdekes, a pletykák szerint Willem Dafoe is bekerül a játékba. A Quantic Dream egyelőre hallgat, de nem lenne meglepő, ha további sztárok csatlakoznának a projekthez.

Microsoft Pont járhat az achievementek után

Az Xbox Live Rewards hűségprogram keretei között fontos újdonság bevezetésére kerülhet sor az ősszel. A Microsoft szerint az achievementek után is lehet majd Microsoft Pontot gyűjteni, amit azután levásárolhatnak a felhasználók. Formális bejelentés még nem volt, a részletek később jönnek.

Látványos trailert kapott a PlanetSide 2

Bár a PlanetSide 2 legújabb előzetese nem túl hosszú, a Sony Online illetékes munkatársai nagyon eltalálták a hangulatot, talán az eddigi leglátványosabb kedvcsinálót hozták össze az MMOFPS-ből. A free-to-play anyagban a földön és a levegőben is harcolhatunk a csapatunkért, íme egy kis ízelítő!

Rage - új kiegészítő a láthatáron?

Nagyon úgy fest, hogy bő fél évvel a megjelenése után DLC-t kap a Rage. A játék eredeti példányához és gyűjtői kiadásához ugyan járt némi bónusztartalom, utólag viszont nem kaptunk kiegészítőket, noha az id Software ezt tervezte anno. Az új csomag a Scorcherek klánjával foglakozik majd állítólag.

Bejelentették az Okami HD-t

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy ősszel érkezik az Okami HD - a PlayStation 2-es korszak nagy klasszikusa modern köntösben, letölthető címként. Amaterasu mesés kalandját immáron PS Move-támogatással is élvezhetjük. Befutott az első előzetes is.

Summer of Arcade - árak és dátumok

Már az E3 óta tudjuk, hogy a Microsoft idén is jelentkezik a Summer of Arcade programmal, mely a letölthető játékok vásárlására ösztönzi a játékosokat. Lesz itt Tony Hawk's Pro Skater HD, Hybrid és Deadlight is - most már tisztában vagyunk az árakkal és a megjelenési dátumokkal is.

Carmackot nem hozzák lázba a nextgen hardverek

John Carmack, az id Software programozózsenije őszintén beszélt a következő konzolgenerációról a GamesIndustry magazinnak. Ebből tudjuk, hogy a fickó egyáltalán nem izgatott az új hardverek miatt, hiszen a jelenlegi hardverek is megfelelnek a legtöbb HD-s játékok igényeinek.