Hírarchívum - 2012. június

Visszatér a Sonic Adventure 2?

A Dreamcast korszak klasszikus Sonic játéka PC-n, PSN-en és XBLA-n térhet vissza - a NeoGAF leleményes felhasználói rátették a kezüket a Sonic Adventure 2 Xbox.com-ről kiszivárgott első screenshotjaira. A bejegyzést azóta eltávolították, de ez tudjuk mit jelent.

Trials Evolution - videón a rajongói pályák

Szépen növekszik a Trials Evolution rajongói bázisa. Mi sem tükrözi ezt jobban, mint az, hogy rengeteg felhasználó által kreált tartalmat érhetünk el a játékhoz. A RedLynx szépen csokorba gyűjtötte a legjobbakat és egy trailer formájában be is mutatja nekünk.

Black Ops: Declassified - az első részletek

A Walmart áruház szellőztette meg az első információkat a PlayStation Vitára érkező Call of Duty Black Ops: Declassified-ről, mely egy teljesen különálló történetet mesél el a Black Ops univerzumában. Lesz Special Ops sztorimód és velős többjátékos szegmens is. Csekkold a borítót!

Assassin's Creed III - bostoni teadélután

Újabb játékmeneti felvételeket zsákmányoltunk az Assassin's Creed harmadik részéből, melyben Connor barátunk Boston utcáin öldösi a vöröskabátos gazfickókat. A város piacán hemzseg az élet - nincs is jobb hely egy tisztességes vadászatra. Ősszel itt aratás lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezünkön meg tudjuk számolni a következő napokra eső, említésre méltó címeket, és akkor még semmi garancia nincs arra, hogy ezek jól is sikerülnek! A Portal rajongói a Quantum Conundrummal tehetnek egy próbát, a többieknek marad a LEGO Batman és a Steel Battalion.

Októberben jelenik meg a Doom 3: BFG Edition

A Bethesda a mai napon bejelentette a felturbózott és minden földi jóval megpakolt Doom gyűjtemény megjelenési dátumát, mely október folyamán lesz esedékes. Gyorsabb és simább sebesség, achievement és trófeatámogatást, valamint 3D. Rajongóknak kötelező.

Könnyen belerázódunk a Cyberpunkba

A CD Projekt RED nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát a Cyberpunk esetében, amit a The Witcher első része és majdnem a második rész kapcsán elkövetett: nevezetesen a tanulási görbe folyamatos lesz, a játék elején segít belerázkódni az összetett történetbe.

EA: a Frostbite 2 a következő generációra szól

A DICE korábbi vezérigazgatója, ma EA fejes, Patrick Soderlund szerint a Battlefield 3 és a Medal of Honor: Warfighterért felelős technológiát igazából a next-gen hardverekre tervezték a kezdetek óta, attól függetlenül, hogy a fogyasztók már rátehették a kezüket. A jéghegy csúcsa még csak most jön.

Steel Battalion: Heavy Armor élőszereplős kisfilm

Manapság elfogadott szokás, hogy egy-egy videojáték kapcsán élőszereplős kedvcsinálóval kedveskednek nekünk a készítők - hasonlóan gondolkodik a Capcom is. A kinectes mechás játék előzményeit ismerhetjük meg benne, a rendezést Mamoru Oshii vállalta magára. Durva lesz!

Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!