Hírarchívum - 2012. augusztus

ZombiU - mennyi ideig éled túl?

Fejlesztői naplót kapott a Nintendo Wii U egyik legimpozánsabbnak tűnő zombis címe. A fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legijesztőbb végeredményt kapjuk kézhez. A legváratlanabb helyeken támadhatnak a holtak - olcsó megoldás, de nagyon hatásos!

Heavenly Sword 2 conceptek érkeztek

A Heavenly Swordöt szerette a sajtó, és bár a fejlesztők későbbi bevallása szerint nem kerestek rajta semmi pénzt, a Ninja Theory játékának mindig folytatást követeltek a rajongók. A második részre voltak is tervek - a koncepciós rajzok egy része épp a minap szivárgott ki.

Ne számoljunk az Xbox 360 árcsökkenésével!

Szakértők szerint nem valószínű, hogy a Microsoft idén csökkenteni fogja az Xbox 360 árát, a karácsonyra inkább bundle csomagokkal és más akciókkal készül majd a redmondi vállalat. A Wii U bekavarhat, de az elemzők úgy vélik: a cég teljesen elégedett a jelenlegi eladásokkal, nincs szükség árcsökkentésre.

Késik a The Lord of the Rings Online új kiegészítője

A vártnál csak valamivel később válik elérhetővé a The Lord of the Rings Online legújabb kiegészítője, a Riders of Rohan. Az MMORPG történetének legnagyobb adaléka azért csúszik, mert a fejlesztők a bétateszt során érkezett visszajelzések nyomán szeretnének még finomítani az anyagon.

Peter Molyneux átnevezi a Curiosity-t

Miután az önmaga paródiájává váló Molyneux otthagyta a tőkeerős Microsoftot csak azért, hogy piszlicsáré és elborult programokat írjon a 22 Cans színeiben, tovább borzolja a játékosok idegeit. A Curiosity rejtélyes kockájába hamarosan betekinthetünk, de nem ezen a címen.

Dishonored - a lopakodás törvényei

A reggeli képadag mellé most újabb játékmeneti felvételek futottak be az elkeserítő disztópiát bemutató Dishonoredből. Az Arkane Studios látványosan mutatja be a sunnyogásban rejlő lehetőségeket. S való igaz: az ész nélküli taktika nemigen kifizetődő ebben a steampunk világban.

Dead or Alive 5 - bemutatkozik Lisa és Helena

További karakterekkel bővül a csöcsös, bunyós produktum, az immáron ötödik részéhez érkező Dead or Alive. A két új szereplő Helena Douglas és Lisa Hamilton névre hallgat. S mint minden lánynak, nekik is van némi stiklijük, amiért annyira szerethetőek. Tüdőből sincs hiány.

PC-re is megjelenik az I Am Alive

Jobb későn, mint soha - tartja a mondás. A Ubisoft Shanghai posztapokaliptikus túlélőjátéka tavasszal jelent meg Xbox 360-on és PS3-on, ám a kiadó ma bejelentette, hogy szeptember folyamán napvilágot lát a PC-s változat is. Tudtuk mi, hogy nem zörög a haraszt - megérte ugye kivárni?

Kickstarter-projekt lesz a Broken Sword 5

Rajongói pénzből készítené el a Revolution Software a klasszikus point & click kalandjátékának ötödik fejezetét. A Broken Sword: The Serpents Curse-ben minden benne lesz, ami az elődöket naggyá tette: szerethető főhősök, lebilincselő, rejtélyes és bájos történet, rajzfilmes grafika. Csekkold a videót!

Itt a Unity 4 engine pazar techdemója

Az elsősorban free-to-play címek grafikájáért felelős Unity engine hamarosan újabb verzióval jelentkezik. A korábbi változat azért volt kedvelt a fejlesztők körében, mert nem kellett dollármilliárdokat költeniük, hogy tisztességes látvánnyal vértezzék fel produktumaikat. A Unity 4 techdemója minket is meggyőzött.