Hírarchívum - 2012. augusztus

Mass Effect 3 - traileren a Leviathan DLC

Jövő héten lesz miért izgulniuk a Mass Effect rajongóinak, a harmadik rész legújabb kiegészítője ugyanis az egyjátékos kampányt bővíti, és ami még fontosabb, sok olyan infó és érdekesség lesz benne, ami megválaszol ezt-azt a történettel kapcsolatban. Új trailer érkezett róla!

PES 2013 - friss trailer, jön a második demó

A Konami büszke lehet magára: újabb licenccel gazdagodott a Pro Evolution Soccer 2013. Ezúttal Brazília húsz csapata is helyet kap a focis címben. Az örömhír mellé friss előzetes is dukál, melynek főszereplője a Santos játékosa, Neymar. Jövő héten újra demózunk.

Halo 4: Spartan Ops - hosszabb lesz, mint hinnéd

A 343 Industries fejese fényezte egy kicsit a Halo 4 epizodikus formában megjelenő Spartan Ops misszióit. Ha mindet összeadnánk, hosszabb lesz, mintha végigtolnád a Halo 3: ODST című korábbi részt. Minden héten kapunk 5 új co-op küldetést, ezek egyenként 15 perces játékidővel bírnak.

Launch traileren a PC-s Dark Souls

Megannyi rajongói kérelem, s összefogás után végre eljött az az idő, ami a hardcore RPG rajongók körében piros betűs ünnep: megjelent a Dark Souls: Prepare to Die Edition. Csaknem egy év után élvezhetjük a bitang nehéz szerepjátékot PC-n is - igaz, kibővített formában. Itt a launch trailer.

Ismét rendező nélkül az Uncharted-mozifilm

Rosszul áll a közelgő Uncharted-mozifilm szénája a legújabb híresztelések szerint: állítólag már a második rendező hagyja ott a projektet. Valami gond lenne az előkészületekkel? Pedig a fél karunkat odaadnánk egy izgalmas és a videojátékhoz hű kalandfilmért! De ez is kevés.

Hideglelés az új Dead Space 3 képeken

A nekromorfok sokkal ijesztőbbek, mint korábban, köszönhetően annak, hogy egyre jobban emlékeztetnek az emberre. Kemény jelenetekben nem lesz hiány a jövő februárban megjelenő Dead Space 3-ban - a féltucat új kép legalábbis erről tanúskodik. Spoiler! Hősök sisak nélkül!

XCOM: Enemy Unknown - a háború áldozatai

A háború ártatlan áldozatokkal jár, így van ez már az idők kezdete óta. Az XCOM: Enemy Unknown stratégiában lehetőségünk lesz áldozattételre, hiszen a végső győzelmet csak akkor érhetjük el, ha hagyjuk meghalni csapatunk tagjait. Új előzetest kapott a népszerű körökre osztott cím rebootja.

WRC 3 - ralizás Argentinában

Hasonlóan az igazi versenynaptárhoz, a WRC 3-ban is megtaláljuk a világ egyik leghíresebb versenyét, az argentin Phillips Rally-t. A Holdbéli táj szépsége az egy dolog, igazi embert próbáló feladat a rázós és ugratókkal teli terepen érvényesülni. Lássuk, hogy a Milestone játékában hogyan néz ki!

Grand Theft Auto V képzuhatag

Megállíthatatlanul beindult a Grand Theft Auto 5 médiadömpingje. A Rockstar Games ígéretéhez híven egy újabb csokor bődületesen ütős screenshotot tett közzé a sikervárományos sandbox címéből. Van itt minden, mint Bécsben: duplaszárnyú repcsi, helikopterek, kapaszkodás a kamion oldalában.

Modern Warfare 4 - az első részletek?

A Se7enSins magazin merész pletykát szellőztetett meg a jövőre érkező Call of Duty-ról. Ahogy azt már korábban feltételeztük, a Tony Hawk-játékokról elhíresült Neversoft készítené a Modern Warfare 4-et. A közeljövő hadviselésébe csöppenünk bele, s nagy hangsúly lesz a drone-okon. Állítólag.