Hírarchívum - 2012. augusztus

Painkiller: Hell & Damnation - képek és trailer

A lengyel Farm 51 minden tekintetben szeretne hű maradni az eredeti Painkillert fejlesztő People Can Fly-hoz. A Hell & Damnation alcímmel érkező új epizód visszatér a gyökerekhez, s a régi fegyverekkel küzdhetünk meg az elborult ellenség végeláthatatlan seregével. Friss látnivalók érkeztek.

Előzetesen a Halo 4: Forward Unto Dawn

Októberben valódi, hús-vér szereplőkkel forgatott Halo 4 filmsorozatot izgulhatunk végig Forward Unto Dawn címmel. Ennek futott be most a legújabb trailere, melyben megismerkedhetünk a UNSC katonák kiképzésével. A széria kellőképpen felkészít minket az új Halo videojátékra.

A konzolháborúról forgatna filmet a Sony?

Igen, legalábbis a cég által levédetett domainek alapján. A Sony nem kevesebb, mint tizennyolc idevágó internetes címet foglalt le magának, ami komoly szándékot tükröz: a találgatások szerint ha nem is mozifilmet csinál majd a vállalat a témában, de egy ütős kis reklámkampány összejöhet belőle.

MechWarrior Online - River Cityben voltál már?

Bár még mindig nem tudjuk pontosan, mikor rajtol el a MechWarrior Online, a Piranha Games folyamatosan adagolja a tudni- és látnivalókat a meches MMO-ból. Most éppen River Cityt mutatta be, ennek apropóján pedig egy több mint háromperces videó is ütötte a markunkat.

Dead Island- és Sacred-bemutatók a jövő héten

Lehet izgulni a jövő héten, a PAX Prime rendezvény keretei között ugyanis bemutatkozik az új Dead Island és a Sacred harmadik része is. Bár eddig mindkét játék készültéről tudtunk, először most láthatjuk majd őket mozgásban - erősítette meg a kiadásért felelős Deep Silver.

Star Wars 1313 - a galaxis pokla

Fejlesztői napló érkezett a legújabb Star Wars-játékból, amiben a LucasArts munkatársainak gondolatai mellett néhány új artwork is megbújik. A Level 1313 a galaxis legbrutálisabb, legsötétebb szeglete, garantált, hogy a fejvadászunk kirándulása nem lesz zökkenőmentes.

Hitman: Absolution - mozog a Contracts mód

A VG247 jóvoltából újabb játékmeneti felvétel érkezett a Hitman: Absolution Gamescomon leleplezett újdonságából, a Contracts módból. A közvetett multiplayert kínáló játékrészt most négy percen keresztül bámulhatjuk, miközben az egyik fejlesztő ecseteli, hogyan is működik a saját megbízások teljesítése.

Jövő héten rajtol a Final Fantasy Dimensions

Jövő héttől végre iOS-en és Androidon is elérhetővé válik a Final Fantasy Dimensions. Az epizodikus formában érkező Final Fantasy Japánban már bemutatkozott, most rajtunk a sor, hogy ítéletet mondjunk felette! Nem mellesleg a prológus ingyenes lesz, bárki tehet vele egy próbát!

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.

Battlefield 4 - szomorú, ahogy a rajongók reagáltak

A DICE szerint szomorú, ahogy a rajongók reagáltak a Battlefield 4 bejelentésére, ráadásul teljesen feleslegesen tették mindezt, hiszen a csapat minden korábbinál jobban támogatja aktuális játékát, és ezt az iramot a jövőben is tartani fogja: a Battlefield 3 nem fog eltűnni a süllyesztőben.