Hírarchívum - 2012. augusztus

NFS: Most Wanted - találd meg az összes verdát!

Új videóval jelentkezett a Criterion Games a novemberben megjelenő Need for Speed: Most Wantedből. A kedvcsináló arra biztat, hogy találjuk meg az összes elérhető autót, hiszen már a játék kezdete óta elérhető az összes álomkocsi. Csupán meg kell keresnünk, hogy vezetni tudjuk őket!

Látnivalók a The Walking Dead: Episode 3-ból

Hamarosan folytatódik a Telltale Games epizodikus formában megjelenő zombis játéka. A The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead a tengerentúlon ma landolt a PlayStation Networkön, Xbox Live-on, PC-n és Mac-en pedig holnap jelenik meg. Az európai premier még várat magára.

Szeptemberben érkezik a Skyrim: Hearthfire DLC

Igaznak bizonyult a nemrégiben szárnyra kapott híresztelés: tényleg Hearthfire névre hallgat a The Elder Scrolls V: Skyrim következő letölthető csomagja. A kiegészítőben saját földet vásárolhatunk, melyre felhúzhatjuk álmaink otthonát. S ez nem minden: akár gyerekeket is fogadhatunk örökbe.

ZombiU - nyomd végig egy élettel!

A Nintendo Wii U-ra érkező egyik legígéretesebb zombis cím tartalmaz majd egy takaros újraéledési rendszert is: ha egyszer meghalunk, egy másik túlélő felett vehetjük át az irányítást. A Survival módban viszont csak egyetlen életünk lesz, s ha meghalunk, nincs feltámadás. Éld túl, ha tudod!

Black Ops 2 - a gyűjtői kiadások részletei

Texasban jelenleg is zajlik a GameStop Expo, ahonnan kiszivárogtak a Call of Duty: Black Ops 2 Hardened és Prestige Editionjének részletei. A legdurvább gyűjtői kiadáshoz egy repülő drón jár távirányítóval, de számos extra üti azok markát is, akik nem szeretnének sokat költeni egy extra kiadásra.

Yakuza 5 - új screenshotok a láthatáron

Öt darab új screenshot ütötte a markunkat a Yakuza 5-ről, a képek középpontjában még mindig a játék szereplői állnak, akik között lesznek újak és visszatérők vegyesen. A játék egészen durván néz ki, és a korábbiak alapján valószínűleg a játékmenettel sem lesz baj - csak jelenne már meg!

Videón a Tony Hawk's Pro Skater HD új pályái

Hamarosan DLC-vel bővül a Tony Hawk's Pro Skater HD, így újabb klasszikus pályákkal bővülhet a felújított gördeszkás játék repertoárja. Most két gameplay videó ütötte fel a fejét az interneten, ezek az Airport és a Los Angeles térképeket mutatják be a Tony Hawk's Pro Skater 3-ból.

Újabb gameplay jelenetek jöttek a DmC-ből

Még egy Gamescom-anyag: noha a DmC kapcsán több látnivaló és információ is napvilágot látott két hete, a rendezvény előtt bemutatott gameplay demó felvétele csak most vált nyilvánossá. Ahogy az eddigiek, úgy a mostani jelenetek is furcsának tűnhetnek a korábbi részekhez képest...

Project Hell - hack & slash, Dead Island módra

Új projekt fejlesztésébe kezdett a Techland, egészen konkrétan a Dead Island alkotóinak néhány tagja kezdett egy olyan fantasy hack & slasht készíteni, ami a zombis játék motorját fogja használni. A Project Hell egy modifikációból nőtte ki magát teljes értékű programmá.

Dark Souls: Prepare to Die - konzolos megjelenés

A Namco Bandai bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition konzolos változatai októberben kerülnek boltokba. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a PC-re szánt bővített kiadást később játékgépekre is megjelenteti a kiadó, viszont a pontos érkezési dátumról csak most hullott le a lepel.