Hírarchívum - 2013. április

Itt a Wii U legújabb rendszerfrissítése

Megérkezett a Nintendo Wii U legújabb rendszerfrissítése, ami nem csak az operációs rendszer töltési sebességén javít, de néhány új funkcióval is szolgál, például elérhetővé teszi a standby módot.

Ilyen lesz a Ride to Hell: Route 666

A Deep Silver végre bővebben is kifejtette, mire kell számítani a Ride to Hell letölthető mellékága kapcsán, sőt egy trailert is kiadott, amiben mozgás közben csodálhatjuk meg a nyáron megjelenő címet.

Bemutatkozik a The Bureau: XCOM Declassified

Ahogy azt sejtettük, a mai nap folyamán újra bemutatkozott az XCOM, csak most már a The Bureau: XCOM Declassified címet viseli a játék, ráadásul nem FPS-nek, hanem taktikai TPS-nek készül.

ArmA III - útmutató a többjátékos csapatmunkához

A cseh Bohemia Interactive újabb videókalauzzal lepte meg az önjelölt karosszékbakákat, ezúttal a többjátékos móka jellegzetességein lesz a hangsúly. Ha nem dolgozol össze csapattársaiddal, gyorsan kudarcot vallasz.

Videón a PlayStation 4 kontrollere

Manapság nem olyan elképzelhetetlen, hogy egy hardver saját előzetest kap - pont ez történik a PlayStation 4 dobozásban érkező DualShock 4-gyel is. Tényleg az innováció következő lépcsőfokaként tekinthetünk rá?

Három trailer jön a GTA V-ről a jövő héten

Rajongók, figyelem! Mindenki vésse fel a naptárába, hogy jövő hét kedden három Grand Theft Auto V-előzetes érkezik, amik a főszereplők háttérsztorijára koncentrálnak majd. Kihagyhatatlan!

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

SW: The Old Republic - játszható faj lesz a cathar?

A Star Wars: The Old Republic hivatalos Facebook-oldalán rejtélyes teaser kép tűnt fel, ami azt sejteti, hogy az univerzum macskaszerű lényei, a catharok játszható fajként köszönnek vissza az MMO-ban.

Megvan a Rayman Legends végleges dátuma

A hónapokig tartó huzavona véget ért: ma a Ubisoft megerősítette a régóta halogatott Rayman Legends megjelenési dátumát. A Wi U-sok már letölthetik a Challenges minijátékot az eShopból.

Battlefield 4 - egyre biztosabb az októberi debüt

A BF4Central birtokába került promóciós plakát alapján joggal feltételezhetjük, hogy a DICE soron következő háborús shootere tényleg október 31-én kerül a boltok polcaira. A korábbi infók is igaznak tűnnek.