Hírarchívum - 2014. április

H1Z1 - itt az első igazi trailer

A Sony Online Entertainment végre bemutatta a H1Z1 első hivatalos előzetesét, amely az előzőektől eltérően nem csupán a hangulatnak alapoz meg, hanem akciót is láthatunk bőven. Azért még egy kicsit puritán a látvány.

Pixels - videojátékos film Adam Sandlerrel

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk visszatért, ezúttal egy olyan filmmel, ami ráadásul még videojátékos kötődésű is: a Pixels nevet viselő mozit az azonos című YouTube-videó ihlette.

Wolfenstein: The New Order - bárhogy csinálhatod

Új gameplay előzetest kapott a heteken belül megjelenő Wolfenstein: The New Order, a trailer azt mutatja be, hogyan hajthatod végre két különböző stílusban a feladataidat.

Frissítve: Októberben jön a Driveclub

Ahogy azt lehetett sejteni, a Sony már csak ősszel engedi rajtrácshoz állni a Driveclubot. Ez azt jelenti, hogy közel egy évet késik a játék az eredetileg tervezett megjelenési dátumához képest.

E3 2014: Idén sem tart konferenciát a Nintendo

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem tart sajtókonferenciát a Nintendo, legalábbis nem olyat, mint az megszokottá vált a cégtől és a rivális konzolgyártóktól. A kiotóiak azért kint lesznek az expón.

Gameplay videón az H-Hour: World's Elite

Három percen át mozog a SOF Studios által fejlesztett H-Hour: World's Elite, amit a SOCOM-sorozat szellemi örökösének kiáltottak ki a srácok. Mondjuk minden joguk megvan rá, hiszen maguk is SOCOM-fejlesztők voltak.

Mobilos stúdiót alapított Vince Zampella

Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment alapítója, Vince Zampella mobilos játékok fejlesztésébe vágott, a Call of Duty és a Titanfall atyja ezért megalapította a Nuclear Divisiont. Kíváncsian várjuk az első alkotásukat!

Újabb fontos fejlesztő távozott a Naughty Dogtól

Valami gond van a Naughty Dognál, pár héten belül már az ötödik kulcsfigura mondott fel. Ezúttal a The Last of Us karaktereit megálmodó művész, Michael Knowland búcsúzott a kaliforniai stúdiótól. Mi jöhet még?

Destiny - még több látnivaló érkezett

A tegnapi ádáz harcokat bemutató gameplay trailer után most a fejlesztők mesélnek a kooperatív módról, illetve fény derült az egyik előrendelői ajándékra is. Mindezt nyakon öntjük egy nagy adag screenshottal.

Jön az Injustice: Gods Among Us 2

Egy kisebb félreértés miatt csak most lett tiszta, hogy már javában készül az Injustice: Gods Among Us 2. Egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el róla az érintettek, annyi bizonyos, hogy jövőre érkezik a folytatás.