Hírarchívum - 2014. április

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.

Driveclub - hamarosan dátumot kapunk

Az Evolution Studios letette a kisdobosesküt, hogy az "elkövetkezendő hetekben" bejelenti majd a Driveclub megjelenési dátumát, valamint számos infót megoszt velünk a végleges verzióról. Várjuk, várjuk!

Watch Dogs - új képek és részletek

Habár a Watch Dogs megjelenéséig egy hónap van hátra, még rengeteg apró részletről fogalmunk nincs a játékkal kapcsolatban. Szerencsére a kreatív direktor, Jonathan Morin a segítségünkre sietett.

Elhomályosítható lesz a DualShock 4 fénycsíkja

Elsőként egy iparági bennfentes szellőztette meg, majd később a Sony is megerősítette, hogy a PlayStation 4 legújabb, 1.7-es firmware-frissítésében lesz egy olyan opció, amivel csökkenthetjük a kontroller fényerejét.

Látnivalókon a Street Fighter: Assassin’s Fist

A Mortal Kombathoz hasonlóan a Street Fighterből is élőszereplős websorozat készül, ami ráadásul már a jövő hónapban megtekinthető lesz a Machinima YouTube-csatornáján. Nézzük meg Kent!

H1Z1 - túl fogod élni az éjszakát?

A Sony Online Entertainment a hétvégén elérhetővé tette a H1Z1 első előzetesét. Ha eddig azt hitted, hogy a free-to-play zombis MMO nem lesz kellően sötét, akkor megnyugodhatsz. Az éjszaka ezernyi veszélyt rejt.

Megtalálták a sivatagban elásott Atari-játékokat

A játékipar egyik legnagyobb rejtélyéről hullt ma le a lepel, mikor kiderült: az Atari tényleg elásatta az új-mexikói sivatagban egy csomó eladatlan termékét, köztük a botrányosan gyenge E.T.-adaptáció megmaradt példányait is.

Játékstadion épül Kínában

Kínában húzza fel a Major League Gaming az első állandó játékstadionját, amiben 10 ezren figyelhetik majd, ahogy az aréna közepén küzdenek az eSportolók. Az épület a V-Zone nevű "játéknegyed" része lesz.

Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Hosszúra nyúlt várakozás után a Dezowave Group végre elérhetővé tette a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphát, amely 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl önállóan futtatható, teljes konverziós módja. Újra ellátogathatunk a Zónába.

Amerikában a játékosok közel fele nő

A legfrissebb felmérések szerint az Egyesült Államokban a játékosok 48 százaléka nő, ráadásul több mint egy évtizede nem volt ilyen jó a hölgyek aránya a nemek szerinti megoszlásban.