Hírarchívum - 2014. április

Egyre kevesebben játszanak a Zynga játékaival

A Zynga jóformán azóta küszködik, hogy a Facebook kirántotta alóla a szőnyeget, a vesztesége egyre csak nő, és a cég vezetői is csak az év végére várnak fordulatot. Addig a spórolás megy ezerrel.

Egymilliónál a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Pontos eladási adatokat nem kaptunk, de azt már bejelentette a Konami, hogy a megjelenése óta egymillió példányt szállítottak le a boltoknak a Metal Gear Solid V: Ground Zeroesból.

Alien: Isolation - így paráznak az újságírók

Kemény szakma a miénk, olykor a legbelső félelmeinkkel szembesülünk egy-egy horrorjáték tesztelése közben, rengeteg szenvedést élünk át az olvasók érdekében. Az IGN munkatársai kipróbálták az új Alien-játékot.

Bound by Flame - ízelítő a zenékből

A Spiders Studios eddigi legambiciózusabb projektje lesz a Bound by Flame, a szerepjátékhoz sikerült elismert zeneszerzőt szerződtetni. A muzsikákért Olivier Derivière, a Remember Me és az ACIV komponistája felel majd.

Infók és képek a Oddworld: New ‘n’ Tastyről

A Just Add Water nem sieti el az Oddworld: New ‘n’ Tasty munkálatait, a megjelenési dátumot is csak az idei E3 előtt fogja megerősíteni. Természetesen lesz cross-buy lehetőség is, ha több platformon játszol.

Launch traileren a Soul Calibur: Lost Swords

Szép csendben napvilágot látott a Namco híres bunyós sorozatának free-to-play vadhajtása, a Soul Calibur: Lost Swords. Az utolsó előzetes a harcosok bemutatására és a brutális ütésvágásokra hegyeződik ki.

Megvan a The Last of Us új DLC-jének dátuma

A Naughty Dog adós volt még a The Last of Us: Grounded Bundle DLC napra pontos megjelenési dátumával, és ezt a hiányosságot tegnap orvosolta. A single és multis tartalmakat magában foglaló csomag május elején jön.

Divinity: Original Sin - dátum és trailer

A Larian Studios közösségi finanszírozásból készülő akció-szerepjátékának megjelenését szép csendben (megint) elhalasztották. Tavasszal kellett volna landolnia a boltokban, de csak nyáron lesz belőle valami.

Watch Dogs - kicsomagolják a Limited Editiont

Kicsomagolós videó következik, méghozzá Watch Dogs-fronton: a Ubisoft Montreal közösségi felelőse bontja ki a kamerák előtt a játék Limited Editionjét, de nincs egyszerű dolga, mert valaki mindig figyeli...

PC-re is megjelenik a Happy Wars

PC-n is elrajtol a 2012-es Happy Wars, ami azért volt érdekes elsősorban, mert ez volt az első free-to-play játék, ami megjelenhetett az Xbox 360-ra. A számítógépes változat bétatesztje a jövő héten indul.