Hírarchívum - 2014. április

Augusztusban jön a Madden NFL 15

A számozás ne tévesszen meg senkit, a tavalyi Madden NFL 25 a széria fennállásának huszonötödik évfordulója miatt kapott egyedi elnevezést, idén viszont visszatér a jól megszokott évszámjelölés.

Project C.A.R.S. - játék vs. valóság

Takaros videóval kedveskedett nekünk az egyik Project C.A.R.S.-rajongó, melyben egy valós versenyt hasonlít össze a játékbeli megfelelőjével. Mondanunk sem kell, hogy a virtuális forma látványban nem marad el sokkal, sőt!

Frissítve: The Amazing Spider-Man 2 launch trailer

Pénteken kerül a boltok polcaira a The Amazing Spider-Man 2 szinte minden létező platformra az Xbox One kivételével. Reméljük, hogy nem csupán a film farvizét lovagolja meg az adaptáció.

Gameplay traileren a Destiny

Az ígéreteknek megfelelően ma új gameplay trailert kapott a Destiny, amiben a House of Evil rejtekhelyét túrjuk fel. Akciódús hét perc következik, közben a háttérben Peter Dinklage magyaráz.

Nagyobb volt a PC-s játékpiac, mint a konzolos

A tavalyi évben több bevételt hozott a PC-s játékpiac, mint a konzolos, állítja a DFC Intelligence elemzőcég tulajdonosa. A számítógépeken a MOBA a domináns műfaj, jóformán semmi nem tud labdába rúgni mellette.

Megvan a PC-s Garden Warfare dátuma

Végre megjelenési dátumot kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, miközben az xboxos verziókban élesítették a mikrotranzakciós rendszert. Micsoda nap ez!

Így forog a Warcraft-film

Nem mutat túl sokat, de teaserként mindenképpen érdekes az a fotó, ami az Empire magazinban látott napvilágot, és ami az éppen forgatás alatt álló Warcraft-film kulisszái mögé enged betekintést.

Brit toplista: a pilóták haja még mindig tart

Eseménytelen volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, nem volt olyan premier, ami átrendezhette volna a brit játékeladási toplistát. A Titanfall megint vezet, ez már sorban a harmadik aranyérme.

Mass Effect Trilogy - PS4-re és Xbox One-ra is?

Már korábban is pletykáltak róla, hogy a BioWare PlayStation 4-en és Xbox One-on is megfuttatná a Mass Effect-trilógiát - ezeknek a szóbeszédeknek adhat alapot egy chilei üzlet honlapján felbukkant hirdetés is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?