Hírarchívum - 2014. június

Megjelenési dátumot kapott a Natural Doctrine

Pontos európai megjelenési dátummal tudunk szolgálni a Natural Doctrine-nal kapcsolatban, mely a Kadokawa Games első házon belül fejlesztett játéka. Szeptemberig kell várni rá.

Epizodikusan fog megjelenni a Dreamfall Chapters

Az első terveknek megfelelően epizodikusan fog megjelenni a Dreamfall Chapters. Bár egy ideig úgy tűnt, egyben fog érkezni a Kickstarter segítségével finanszírozott projekt, a Red Thread Games most mégis másképp döntött.

Már jövőre jöhet a Gran Turismo 7

Kazunori Yamauchi az Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy akár már jövőre játszhatunk a Gran Turismo 7-tel. Emellett néhány információt is elárult a játék tartalmával kapcsolatban.

Még két DLC érkezik a Titanfallhoz

A kisebb ingyenes frissítések mellett még két nagyobb letölthető tartalom érkezik a tavasszal megjelent Titanfallhoz. Ezek megjelenési idejéről kaptunk most némi információt.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

PlayStation 4 - úton a The Last of Us-bundle

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us PlayStation 4-es változatát magával az újgenerációs konzollal egybecsomagolva is megvásárolhatjuk majd, így durván 20 eurót lehet spórolni.

Képeken a Bayonetta 2

Huszonhét screenshot érkezett a Bayonetta folytatásából, és a rajongókat valószínűleg nem fogja meglepni, hogy egyik-másikon szürreálisnál szürreálisabb jeleneteket figyelhetünk meg.

Júliusban kibővül a Hearthstone

A Blizzard bejelentette, hogy várhatóan júliusban érkezik meg a Hearthstone: Heroes of Warcraft első nagyobb egyjátékos kiegészítője. A Curse of Naxxramas PvE-kampányaiban Kel'Thuzadot kell majd legyőznünk.

Traileren a Space Hulk: Deathwing

Bő egy hónappal az első screenshotok után végre egy normális trailert is kaptunk a Space Hulk: Deathwingből. A Focus Home Interactive kiadásában megjelenő FPS PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elkészül.

Slow Down Bull - kísérleti projekt az Insomniactól

Sejthetitek, hogy az Insomniacnak nincs túl sok szabad kapacitása újabban, aligha véletlen, hogy a stúdió olyan projekten kezdett el dolgozni, ahol az volt a cél, hogy minél kevesebb ember fejlessze.