Hírarchívum - 2014. június

Ősszel jön a The Vanishing of Ethan Carter

A Nordic Games szólt, hogy a harmadik negyedévben jelenik meg a The Vanishing of Ethan Carter dobozos és letölthető formában PC-re. A The Astronauts melankolikus horrorjátéka igazi csemegének ígérkezik.

Battlefield: Hardline - ősszel még bétázhatunk

A napokban ért véget az első próbalehetőség PC-n és PS4-en, ám a Visceral Games megígérte, hogy lesz még egy publikus bétateszt ősszel, a játék megjelenése előtt, az összes bejelentett platformon. Igen, Xboxon is!

Alien: Isolation - nincs különbség konzolokon

A Creative Assembly szerint nem lesz érzékelhető különbség az Alien: Isolation PS4-es és Xbox One-os verziója között, mindkét masinán 1080p-s felbontásban fut a horrorjáték. Nincs is vezető platform.

The Order: 1886 - a vérfarkasokról bővebben

A Ready at Dawn PS4-exkluzív játékában a Rend tagjai csapnak össze a félvérűekkel a viktoriánus korabeli London utcáin. Naná, hogy a vérfarkasokkal is meggyűlik a bajunk, a következő fejlesztői napló róluk szól.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó ingyenes játékok júliusi felhozatalát. Egy ideje már Xbox One-on is kapunk egy grátisz címet, a jövő hónapban sem lesz másképpen, bár nem túl erős a kínálat.

Launch traileren a Sniper Elite 3

A Rebellion révbe ért, mától vásárolható meg a Sniper Elite harmadik része, amely a második világháború afrikai hadszínterére kalauzolja el az önjelölt mesterlövészeket. A launch trailer mellett egy marék képpel szolgálhatunk.

Így fut az Unreal Engine 4 az új Androidon

Az Android Extension Packkel tesszelláció, geometriai shaderek, textúratömörítés és további grafikát hangsúlyozó fejlesztések érkeznek az Android ősszel érkező L változatába. Nézd meg, milyen az Unreal 4 az Androidon!

Destiny - júliusban rajtol az xboxos béta is

Az Xbox One dashboardján látható videó szerint július végén érkezik a Bungie új címének bétája Xbox 360 és Xbox One konzolokra. A hozzáféréshez előrendelés és Xbox Live Gold-előfizetés szükséges.

A Razer is saját konzolon dolgozik

A Razer nem lustálkodik, és a még mindig fejlesztés alatt álló Project Christine mellé - mely a PC iparágát hivatott forradalmasítani - bemutatta a "jövő konzolját" is. Az Android TV-alapú készülék idén ősszel debütálhat.

Összefoglaló a Google I/O-ról

A Google évente megrendezett I/O konferenciája idén sem maradt el. Bemutatott Androidot futtató karórákat, autókat, de még egy TV-re tervezett platformot is. A részletekért és a teljes videóért tessék beljebb fáradni!