Hírarchívum - 2014. június

Watch Dogs - multiplayer változások

A Ubisoft tegnap bejelentette, hogy néhány változást eszközöl a május 27-én megjelent Watch Dogs többjátékos módjában. A notoriety pontokkal kapcsolatos frissítés érinti az online inváziókat és a ctOS mobil kihívásokat is.

Satoru Iwata marad a Nintendo vezetője

Noha a Nintendónak nem ment túl jól az elmúlt időszakban, és ezért nem is érezhette magát biztonságban, Satoru Iwata végül mégis bizalmat kapott a cég részvényeseitől, és újraválasztották elnök-vezérigazgatónak.

54 milliónál jár a Minecraft

Helyzetjelentett a Mojang, és úgy tűnik, a Minecraftet nem lehet megállítani: a hírek szerint közel 54 millió példányt adtak el a játékból, és ugye (minimum) három verzió még meg sem jelent belőle.

Készül az Afro Samurai második része

Folytatódik az azonos című mangán és animén alapuló Afro Samurai, a második részt már nem a Namco Bandai fejleszti, de a 2009-as játék producere maradt a régi. Mindjárt elmondjuk, mi történt!

Free-to-play játék a Sleeping Dogs alkotóitól

Free-to-play játékon dolgozik a United Front Games, amit a Nexon America ad majd ki. Az új fejlesztés 2015-ben érkezhet, és a készítők szerint "biztos", hogy slágercím lesz belőle.

The Legend of Korra-játékon dolgozik a Platinum

Sűrű hónapok várnak a Platinum Gamesre, a Bayonetta 2 és a Scalebound mellé egy The Legend of Korra-adaptációt is bevállaltak a srácok. A játék ősszel válik letölthetővé.

Pro Evolution Soccer 2015 - az első látnivalók

A Konami meglepő módon nem állította ki a Pro Evolution Soccer legújabb részét az E3-on: az első látnivalók csak a minap, az első részletek pedig a jövő héten érkeznek meg a játékról.

HWSW: A Netgear elkészítette Batman routerét

Háromsávos, brutális teljesítményű és ennek megfelelően igen borsos árú routerrel állt elő a NetGear. A Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi Router összesen 3,2 gigabites sávszélességet biztosít - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Dátumot kapott a Wayward Manor

Neil Gaiman első videojátékáról már régen hallottunk, ám a The Odd Gentlemen csapata nem unatkozott az elmúlt hónapokban, eltökélték, hogy a legjobb programot adják ki a kezeik közül. A Wayward Manort júliusban kapjuk meg.

Dead Island: Epidemic - gameplay trailer érkezett

A Deep Silver egy videóban szépen elmagyarázza mindazt, amit tudnod kell a Techland zombis MOBA-járól. A felülnézetes cím a kooperatív élményre megy rá, rengeteg fegyvert kapunk az élőholtak lemészárlásához.