Hírarchívum - 2014. június

GTA Online - pletykák a Heist DLC-ről

Meg nem erősített információk szerint a - remélhetőleg - közeljövőben érkező extra GTA Online-tartalomban lesz harapnivaló bőven. Bankrablás, adatlopás, mentőakció, de még prosti-házhoz szállítás is.

Kartondoboz VR-szemüveg a Google-től

Igen, jól olvastátok. A Google kiadott egy alkalmazást, melyhez nem kell más, mint egy általunk otthon is megépíthető, kartondobozból készült apparátus, és máris élvezhetjük a 3D-s virtuális valóságot, bárhol vagyunk is.

Napi WTF: Bemutatkozik a Rock Simulator 2014

Hosszú ideig egyetlen játék hiányzott a piacról: egy igazi sziklaszimulátor! A Rock Simulator 2014 minden kő- és sziklarajongó álma, tényleg létezik, már elstartolt a Steam Greenlighton. Itt kezdődik a valódi innováció!

Ilyen lesz a Warhammer 40.000: Eternal Crusade

A Behaviour Interactive végre látnivalókkal szolgált a Warhammer 40.000 világán játszódó next-gen MMO-ról, az Eternal Crusade-ről. Ádáz háború dúl az univerzumban, a játékban öt faj képviseli magát.

Godzilla-játék készül PlayStation 3-ra

Idén két legyet üthetnek egy csapásra az óriásszörnyek rajongói: nem csupán a filmvásznakon hódit Godzilla, még idén érkezik egy videojáték is a Bandai Namco tolmácsolásában, kizárólag PlayStation 3-ra.

Filmes trailert kapott a Sacred 3

Már nem kell sokat várni a Keen Games akció-RPG-jének harmadik részére, augusztus elején visszatérhetünk Ancariába PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Ezúttal egy dicsőségteljes CG-előzetest mutatunk a Sacred 3-ról.

Augusztus végén jön az inFamous: First Light

A Sucker Punch végre elárulta az inFamous: Second Son önállóan futtatható bővítményének megjelenési dátumát. A First Light az előzményeket meséli el, és a bájos Fetchet irányítjuk benne.

A PlayStation Plus júliusi ingyen játékai

A Sony megerősítette a PlayStation Plus előfizetéshez járó júliusi ingyenes játékokat, az Instant Game Collectionbe - többek közt - a következő címek iratkoznak fel: Strider (PS4), Dead Space 3 (PS3), Vessel (PS3).

Killing Floor 2 - Párizsból szeretettel

A Tripwire Interactive ezúttal egy új trailerrel kedveskedett, amely öt zombitípust mutat be nekünk részletesen. A bizalmas információk egyenesen a játékban szereplő gonosz megavállalattól, a Horzine Biotechtől származnak.

Tölthető a Valiant Hearts: The Great War

Mától tölthető le a Ubisoft legújabb játéka, a Valiant Hearts: The Great War, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Ha egy utolsó kedvcsináló választ el a vásárlástól, ez legyen az!