Hírarchívum - 2015. szeptember

Quantic Dream: hamarosan jó hírekkel szolgálunk

A Quantic Dream a Twitteren jelezte, hamarosan remek hírekkel jelentkeznek, ugyanis hivatalosan is bejelentik, mikor mutatkozik be a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls PlayStation 4-es változata.

Lionhead: nem dolgozunk a Fable 4-en

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fable-rajongóknak továbbra is várniuk kell a sorozat következő számozott folytatására. A Lionhead a Twitteren feltett rajongói kérdésre ugyanis megerősítette, nem dolgoznak a Fable 4-en.

Először mozog a Paladins

Befutottak az első látnivalók a Smite fejlesztőinek új játékáról. Az augusztusi Gamescomon mutatkozott be a Paladins, amely egy csapatalapú FPS lesz, ráadásul free-to-play modellben lát napvilágot.

Traileren a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Mint ismert, osztott képernyős támogatást kap a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition, amit most be is mutat nekünk egy előzetesben a Larian Studios. Egy kanapén ülve roppant kényelmes a kooperáció.

Metal Gear Solid 5 - nem lesz sztori DLC

Ha arra vársz, hogy különféle letölthető tartalmak formájában fog folytatódni a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain története, akkor hiába teszed, elvégre a Konami semmi ilyesmit nem tervez. Ez van.

Rainbow Six: Siege - ma indul a zárt bétateszt

Reméljük, már mindenki hozzájutott a saját bétakulcsához (mi is kiosztottunk 500-at), így ma végre elmerülhettek a Rainbow Six: Siege-ben. De ha mégsem, akkor sincs még minden veszve - csak kattintsatok!

Egy hónap múlva jön a Warhammer: End Times

A Fatshark Games bejelentette, hogy a Warhammer: End Times - Vermintide egy hónap múlva jelenik meg PC-re. Emellett egy vadonatúj gameplay trailer is érkezett a véres kooperatív akciójátékról.

Ma ingyenes az Oddworld: Abe’s Oddysee

Az első Oddworld-játék, az 1997-ben megjelent Abe's Oddysee ma ingyenesen letölthető a Steamről, illetve a sorozat többi darabját is jelentős kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Siess, nehogy elszalaszd az alkalmat!

Megérkezett az Angry Birds-film első trailere

Jövőre szintet lépnek a Dühös Madarak, elvégre meghódítják a mozikat is. Az Angry Birds: The Movie teljesen hű marad a játékok szellemiségéhez: könnyed és vicces szórakozásra számíthatunk májusban. Itt az első trailer.

Fallout 4 - miért fontos a kitartás?

Folytatódik a Fallout 4 két hete indult videósorozata, melyben a Fallout 4 fejlődési rendszerét, a S.P.E.C.I.A.L.-t ismerhetjük meg részletesebben. Ezúttal az Endurance-ről, azaz a kitartásról lesz szó.