Hírarchívum - 2015. szeptember

Rise of the Tomb Raider - így harcol Lara

A Polygon jóvoltából egy nyolcperces gameplay videó látott napvilágot a Rise of the Tomb Raiderről, amely a harcra koncentrál. Bizony, Lara Croft nem ijed meg egy kis kézitusától, vagy lövöldözéstől.

Fallout 4 - így szerezhetünk új képességeket

A Bethesda kiadott egy új videót a Fallout 4-ről, melyben maga Todd Howard mutatja be nekünk, hogy miként vértezhetjük fel új képességekkel, perkökkel a karakterünket. Most is a S.P.E.C.I.A.L. rendszer dolgozik a játék alatt.

Star Wars: Battlefront - megvan a béta dátuma

Már csak pár hetet kell várnunk a Star Wars: Battlefront nyílt bétatesztjére, amely most napra pontos dátumot kapott az EA jóvoltából. Az biztos, hogy öt napon át nyúzhatjuk a játékot mindhárom platformon.

Minimum 300 dollár lesz az Oculus Rift

Tegnap este lezajlott az Oculus Connect 2 fejlesztői konferencia, ahol számos információval gazdagodtunk a cég VR-szemüvegéről. Szó esett a várható árról, az ajánlott gépigényről, de még a játékfelhozatalról is.

Sztoritraileren az Assassin’s Creed: Syndicate

Megérkezett az Assassin’s Creed: Syndicate legújabb előzetese, amely a játék címében szereplő szindikátusra koncentrál. A feladatunk az, hogy a főszereplő testvérpárral sorra levadásszuk a szervezet tagjait.

Sztrájkot terveznek a szinkronszínészek?

Alaposan megkavarhatja a jövő évre tervezett játékok megjelenését, ha a videojátékos szinkronszínészek betartják ígéretüket, és közösen fellépve sztrájkba kezdenek. A helyzet nem reménytelen, de a probléma valós.

Games with Gold - íme, az októberi kínálat

A következő hónapban sem maradunk ingyenes Xbox-játékok nélkül. Az októberi kínálat ezúttal kicsit visszafogottra sikerült, de biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának megfelelő játékot.

The Last of Us 2 - Neil Druckmann is megszólalt

Azután, hogy múlt héten elszólta magát a Naughty Dog egyik alkalmazottja The Last of Us 2-ügyben, Neil Druckmann, a stúdió kreatív rendezője az Official PlayStation Magazine-nak igyekezett tisztázni a helyzetet.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - a deszkások

Ugyan korábban már megismerhettük azokat a gördeszkásokat, akiket biztosan irányíthatunk majd, most újabb kedvcsinálót kaptak - ezúttal a Robomodo mesél, hogyan kerültek a játékba a szereplők.

Battleborn - üzenet Rendaintől, a főgonosztól

Vadonatúj előzetest kapott a Gearbox online-központú fejlesztése, a Battleborn. Ebben a főgonosz, Rendain köszön be, és üzen a játékban választható 25 különböző hősnek.