Hírarchívum - 2016. december

Breaking: bezár a Crytek budapesti stúdiója

A Crytek pénzügyi gondjairól szóló hírek után a cég az imént bejelentette: öt stúdióját, köztük a budapesti fejlesztőcsapatát is szélnek ereszti. Frankfurtban és Kijevben folyik tovább a munka.

Filmes híreket mondunk

Készül az élőszereplős Naruto-film, trailert kapott a John Wick 2, tizenöt éves a Gyűrűk Ura, és a Star Wars-rajongóknak is szolgálhatunk egy kis érdekességgel. Következzen néhány aktuális filmes hír!

Csak a dokkolóban teljesedik ki a Nintendo Switch

A Digital Foundry jelentése szerint a Nintendo Switch-ben ketyegő rendszerchip GPU-ja lényegesen alacsonyabb órajel mellett működik, ha a dokkoló nélkül használjuk a konzolt. Ilyenkor az akkumulátor üzemideje kerül előtérbe.

Így nézett ki PS3-on az Until Dawn

Az Until Dawn elég régóta készült, mire tavaly megjelent PS4-re. A horrorjátékot elsőként PS3-ra jelentették be, és akkor még egy belső nézetes anyag lett volna, melyben a PS Move-val navigálhattunk. Most belenézhetünk a prototípusba!

Februárban jön a Night in the Woods

A Night in the Woods egy gyönyörű és néhol hátborzongató oldalnézetes kalandjáték az Infinite Fall csapatától. Egy antropomorf macskát irányítunk, aki visszatér szülőfalujába, miután otthagyta a főiskolát.

Seasons of Heaven - íme, a teljes trailer

Végre hosszabban is belenézhetünk a Nintendo Switch-exkluzív Seasons of Heavenbe, melyben egy Asperger-szindrómás fiút, Yannt és az ő buldogját, Anit irányítjuk. Posztapokaliptikus világ még soha nem volt ilyen elragadó.

Battlefield 1 - részletek és képek az első DLC-ről

A DICE végre lerántotta a leplet a Battlefield 1 első fizetős bővítményéről, a They Shall Not Passről. Ezúttal is az első világháború valós csatáit élhetjük át, beleértve a verduni vérszivattyút is.

Syberia 3 - itt az új teaser

A Microïds kiadta a Syberia 3 legújabb teaser trailerét, amely tömve van hangulatos koncepciós rajzzal, és némi gameplayt is kapunk a videó végén. A régóta várt kalandjáték az újév egyik legígéretesebb címe.

Star Citizen - már játszható a Star Marine

A legújabb frissítéssel együtt élesedett a Star Citizen FPS-modulja a játék korai hozzáférésű változatában. Két térkép és két játékmód áll rendelkezésre a Star Marine-ben, de más ponton is bővült az űrszimulátor.

Játékfejlesztésbe fogott a G2A

Már készül a G2A első játéka, a cég egy második világháborús VR-shooterrel rukkol elő a jövő évben. Két szálon fut majd a sztori, kapunk nyomozósabb és akciódúsabb jeleneteket is.