Hírarchívum - 2016. május

Mirror's Edge: Catalyst - öt nappal korábban

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizető vagy, akkor öt nappal korábban kipróbálhatod az új Mirror's Edge-et. Annyi megkötés van, hogy csak hat órát nyúzhatod ingyen a DICE játékát a hivatalos premier előtt.

Overwatch - júniusban jöhet a Competitive mód

Ma jelent meg a Blizzad vadiúj IP-je, amely a multiplayer shooterek közt próbál meg talpon maradni. A korábban beígért Competitive Mode még nincs benne az alapverzióban, a jelek szerint a jövő hónapban élesedik.

Ori and the Blind Forest - a dobozos verzió tartalma

Végre körvonalazódott az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition dobozos verziójának tartalma és dátuma. Már a sztenderd verzió is tömve lesz kézzel fogható finomságokkal, de a gyűjtőknek mégis a limitált kiadás dukál.

PC-re és konzolokra is jön a Pac-Man 256

A korábban mobilokon hódító Pac-Man 256 PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a jövő hónapban. A sajátos endless runnert helyi kooperatív multival is felvértezik - egy hangulatos előzetest mutatunk róla.

E3 2016: A nagyközönség is kap belőle egy szeletet

Az éves Los Angeles-i expókon eddig csak a sajtó és az ipar képviselői vehettek részt, de idén ezen változtat az ESA. Lesz egy mindenki számára nyitott esemény a Convention Centeren kívül, amire ingyenes jegyet igényelhetünk.

2017-re csúszik a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios mégsem készül el az év végére a középkori szerepjátékukkal, így csak valamikor jövőre játszhatunk a CryEngine-nel hajtott címmel. Reméljük, nincs komolyabb baj a Kingdom Come-mal.

Uncharted 4 - 2,7 millió eladott példány

A Sony hivatalos blogján jelentette be a cég amerikai részlegének marketing menedzsere, hogy az Uncharted 4: A Thief's End premierjét követő első héten 2,7 millió darab kelt el a játékból.

Total War: Warhammer - hódítsd meg a világot!

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Total War-sorozat ismeretlen vizekre evező felvonása, a Warhammer. A premier alkalmából kaptunk egy hangulatos trailert.

E3 2016: A Gears of War 4 is ott lesz

Persze ez nem meglepő. Minden bizonnyal a Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb durranása lesz a The Coalition fejlesztésében készülő negyedik Gears of War.

Felújított változatot kaphat a Hitman: Blood Money

A Twitteren feltett rajongói kérdésre megerősítette az IO Interactive, hogy már korábban is fontolóra vették a Hitman: Blood Money-remastert, de jelenleg az új, epizodikus vadonatúj részre koncentrálnak.