Hírarchívum - 2016. május

Brit toplista: meglepően jól nyitott az új Homefront

Bár az újonnan érkezettek közül egyik játék se tudta megfosztani az első két helytől az Uncharted 4-et és a Doomot, azért a Homefront: The Revolution így is meglepően jól nyitott.

Yooka-Laylee - júliusban jön a demó

A tegnapi csodaszép képek után az egykori Rare-tagokból álló Playtonic megerősítette, hogy a játékot a Kickstarteren támogató rajongók júliusban kapják meg a korábban beígért demóváltozatot.

Overwatch - az utolsó animációs kisfilm

Már csak egyet kell aludni az Overwatch megjelenéséig, ám addig sem fogunk unatkozni: a Blizzard kiadta a játék negyedik és egyben utolsó animációs kisfilmjét, amely Soldier 76-ről szól.

Így körözünk a Gran Turismo Sportban

Három gameplay videót is kaptunk a Gran Turismo Sportból, a felvételeket a GT Planet csapata szállította. Belekukkanthatunk a menübe, versenyzünk egy picit, és egy visszajátszást is végignézhetünk.

Trailer a Five Nights at Freddy's folytatásához

Scott Cawthon nem bír leállni, folytatódik a Five Nights at Freddy's-sorozat. A Sister Location alcímet viselő epizód a minap kapta meg az első trailerét, és bár túl sokat nem tudunk meg belőle, az fix, hogy libabőrös leszel tőle!

Összehasonlító videón a Batman: Return to Arkham

A múltkori képek után következzen egy jó minőségű összehasonlító videó, amelyből kiderül, mennyit változtak külsőre a felújított Batman: Arkham-játékok. Érdekes, de nem minden esetben egyértelmű a remasterek előnye.

Microsoft: még mindig nincs tervben a PC-s Halo 5

A Microsoft alaposan meglepett bennünket a múlt héten, amikor bejelentette, hogy a Halo 5 Forge módja a Windows 10-es PC-ken is elérhetővé válik. Ez azonban még mindig nem jelenti azt, hogy a teljes játékot is portolnák a későbbiekben.

Visszatért a Star Wars: Battlefront próbaváltozata

Ha még nem volt szerencséd a Star Wars: Battlefronthoz, itt az alkalom, hogy pótold a játékot. Az Electronic Arts ismét elérhetővé tette az ingyenes próbaváltozatot, így pár óráig kötetlenül lövöldözhetsz benne.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Készül a családi Fruit Ninja-mozifilm

A Tetris után a Fruit Ninja is saját mozifilmet kap. A The Hollywood Reporter szerint egy családi filmről lesz szó. A főszerepben természetesen a nindzsák és a kaszabolásra váró termékek lesznek.