Hírarchívum - 2016. május

TMNT: Mutants in Manhattan - bevetés indul!

Lehet, hogy a Platinum Games csapata kellett ahhoz, hogy végre tisztességes Tini Nindzsa-játék készülhessen? Erről már te is meggyőződhetsz, hiszen a Mutants in Manhattan már a boltokban van. Egy videóval hangolódunk a harcra.

Még több ismerős helyszín az Umbrella Corpsban

A rajongók szíve bizonyára nagyot dobban most, elvégre a multira kihegyezett Umbrella Corpsban Raccoon Cityben is megfordulunk majd. Még az ikonikus rendőrőrsön is, ami annak idején megannyi álmatlan éjszakát okozott.

Vampyr - ölsz vagy gyógyítasz

Nehéz az egyszeri orvos élete Londonban, az úr 1918. évében. Tombol a spanyolnátha, ráadásul hősünk vámpír, ám ő a gyógyításra esküdött fel, így minduntalan nagy dilemmába kerül. Új képeken a Vampyr!

Mirror’s Edge: Catalyst - trailer a megjelenés mellé

Ugyan még két hét hátravan a Mirror’s Edge: Catalyst premierjéig, az EA már most kiadta a játék launch trailerét. Nincs meglepetés: Faith háztetőkön ugrál, néha harcol, miközben borsot tör a korrupt vezetés orra alá.

A Games with Gold júniusi kínálata

A Microsoft bejelentette, hogy júniusban milyen ingyenes játékokat tehetnek zsebre a Gold-előfizetők. A jelenlegi generációs masinán a Goat Simulator és a The Crew lesz a nyerő, míg Xbox 360-on az XCOM: Enemy Unknown.

The Witcher 3: Blood and Wine - az utolsó előzetes

A jövő héten kerül boltokba Geralt utolsó kalandja, és sajnos a Blood and Wine DLC lesz a szerepjáték utolsó tartalmi bővítése. A launch trailertől elviselhetetlenebb a megjelenésig hátralévő idő.

20 millió PS4-et adna el a Sony egy éven belül

Kiadta a Sony az aktuális pénzügyi évére vonatkozó előrejelzését, eszerint a cég a PlayStation 4 töretlen sikerét jósolja. Jövő márciusig a 60 milliós eladási álomhatárt is elérheti a konzol.

Üzent a Disney-nek a Monkey Island atyja

Most, hogy a Disney felhagyott a komolyabb játékok fejlesztésével, Ron Gilbert ismét megpengette, hogy szívesen lecsapna a Monkey Island és a Maniac Mansion jogaira, ha a cég átadná neki őket.

Gran Turismo Sport - ennyit változott a grafika

Habár még hónapok vannak hátra a megjelenésééig, már most rengeteg kritika éri a Gran Turismo Sportot a grafikája miatt. A most következő összehasonlító videóból kiderül, mennyit változott a játék a sorozat előző részéhez képest.

A Clash of Clans fejlesztőit is vinnék a kínaiak

Lapértesülések szerint újabb óriási üzletre készül a Tencent, az amúgy sem pici kínai vállalat jelentős részesedést vásárolna a Supercellben. Már csak a csapat vezetőit kellene meggyőzni.