Hírarchívum - 2016. május

Félórás bemutatón az Escape from Tarkov

Eddig is elképesztő mennyiségű és tartalmú látnivalót kaptunk az Escape from Tarkovból, de a Battlestate Games csak nem akar leállni a jelenleg alfatesztelhető lövölde anyagainak adagolásáról.

Idén is visszatér a száguldó cirkusz

A Codemasters megerősítette, hogy nyár végén mutatkozik be a F1-sorozat idei felvonása. Az F1 2016-ban visszatér a Safety Car, megújul a karriermód és a versenysorozat új helyszíne, Baku is kipróbálható lesz majd benne.

Tartalmas bemutatót kapott az új Shadow Warrior

Egyre inkább közeledünk a Shadow Warrior 2 megjelenéséhez, így a játékkal kapcsolatos anyagok is sűrűsödni kezdtek. Ezúttal a kooperatív módból kapunk egy tartalmas, 11 perces kóstolót.

E3 2016: Félperces Mafia 3-ízelítő érkezett

Hamarosan elrajtol az idei E3, ahol nemcsak a nagyobb kiadók, de az IGN is tart majd egy saját, kifejezetten a Mafia 3-ra kihegyezett panelt. A Hangar13 és a Take-Two ezen a rendezvényen mutatja be a játék új demóját.

Ősszel érkezik a WRC 6

Idén is kapunk hivatalos WRC-játékot a Kylotonn csapatától, amely a bajnokságban szereplő mind a 14 versenyt és csapatot tartalmazza, de új funkciókból sem lesz hiány. Megjöttek az első képek is.

Hamarosan bemutatkozik a Ready at Dawn új játéka

A GameStop egy ideje már kiadó teendőket is végez, az áruház felel majd a The Order: 1886 és a God of War: Ghosts of Sparta fejlesztőjének új játékáért is, amelyről a jövő héten rántják le a leplet.

Online bunyós játék érkezik Absolver címmel

Közelharcra kihegyezett online akciójátékot készít PC-re és konzolokra a párizsi székhelyű Slocap csapata. A projektet a Devolver Digital karolta fel és ha minden klappol, jövőre már meg is jelenhet.

Az űrbe ment a Goat Simulator

Amíg egy játék sikeres, addig a fejlesztők is megpróbálnak még több bőrt lehúzni róla. A Goat Simulator legújabb kiegészítőjében az űrben kelthetjük a zavart, megannyi popkultúrális utalás mellett.

Hitman - ő lesz az új célpont

A Square Enix egy adag képpel és trailerrel promózza a Hitman: Episode 3-ban szereplő pályát, melyben Marokkóba szólít a megbízásunk. A PS4-esek a Sarajevo Six következő tagját is likvidálhatják.

Kipróbálható a Warhammer: End Times

A hétvégén ingyen játszható a Steamen a Warhammer: End Times - Vermintide. A Left 4 Dead stílusú kooperatív akciójátékban patkányembereket likvidálhatunk, és többféle hőst közül választhatunk magunknak.