Hírarchívum - 2016. május

The Last Guardian - Trico szeszélyei

Tegnap friss részleteket kaptunk a The Last Guardianról, most viszont az IGN jóvoltából egy új gameplay videó és néhány screenshot látott napvilágot. Az biztos, hogy okos és megható alkotás lesz a Team ICO játéka.

Úgy néz ki, ennyi volt a True Detective

Lapértesülések szerint az HBO már nem szeretne folytatást a True Detective-hez, a sorozat mögött álló Nic Pizzolattót pedig egy teljesen új projektre állítanák át. Ez persze a második évad fogadtatása után nem meglepő.

Előzetessel tért vissza a Ghost Recon: Wildlands

A Ubisoft E3-as konferenciájának valószínűleg az új Ghost Recon lesz az egyik főszereplője, ezt bizonyítja, hogy az imént érkezett a játékhoz egy új előzetes és a szokásos gyűjtői csomag-áradatról is lehullt a lepel.

E3 2016: Az idei expót is kihagyja a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED már most leszögezte, hogy nem lesz kint az E3-on a Cyberpunk 2077. Jó esély van rá ugyanakkor, hogy a csapat képviselteti magát az expón, és egy meglepetésbejelentéssel is előrukkol majd.

Élőszereplős előzetest kapott az új Deus Ex

2027-re valami elromlik. Az implantációval élő emberek hallucinációktól szenvednek, hajlamosak elveszíteni az önuralmukat és ok nélkül megtámadnak másokat. Milliók halnak meg, a többiek, a "természetesek" félnek.

The Last Guardian - egyre biztosabb az idei premier

Hiába bizonytalan a Horizon: Zero Dawn idei megjelenése, örülhetnek más exkluzívoknak az év végén a PS4-tulajok. Meglepő módon a The Last Guardian tűnik az egyik legszilárdabb befutónak.

Képtelen lassítani a Milestone, jön a Ride 2

Egy ötödik játékot is bevállalt az idei évre a Milestone, még ősszel megjelenik ugyanis a Ride második felvonása. A motorszimulátorban kétszáz különböző járgány nyergébe pattanhatunk majd fel.

Mighty No. 9 - trailerrel hangolódunk a premierre

Keiji Inafune és csapata még a hónap elején jelentette be, hogy kőbe vésték a Mighty No. 9 megjelenési dátumát, így a Mega Man szellemi örökösének szánt akció-platformer nem késik már többet.

Negyvenmillió eladott példánynál jár a PlayStation 4

A Sony tájékoztatása szerint újabb mérföldkövet ért el a PlayStation 4, amiből a 2013-as megjelenés óta több mint negyvenmillió darabot értékesítettek világszerte. A játékokból eddig közel 271 millió példány talált gazdára.

Készül a Mirror's Edge-tévésorozat

A Deadline beszámolója szerint az Endemol Shine Studios megszerezte a Mirror's Edge-jogokat, így tévére költözik Faith rohangálós, parkouros kalandja. A játék új része jövő hónapban mutatkozik be.