Hírarchívum - 2016. május

A Doom után jöhet az új Quake?

A Wolfenstein és a Doom után adja magát, hogy a Bethesda a Quake-et is feltámassza. Az első árulkodó jelek fel is ütötték a fejüket, az id Software honlapján ugyanis felbukkant egy álláshirdetés.

Hitman - hónap végén irány Marrakesh!

Az IO Interactive egy friss blogbejegyzésben sok-sok friss információ társaságában megerősítette, hogy a Hitman harmadik epizódja, a Marrakesh a hónap utolsó napján élesedik.

Egyszerre két új Xboxon is dolgozik a Microsoft

A Kotaku értesülései szerint a Microsoft két új Xboxon is dolgozik. Az egyik a már korábban pletykált Slim lesz, a másik pedig egy jövőre bemutatott, állítólag négyszer gyorsabb vadonatúj Xbox One.

Bemutatkozott a Pro Evolution Soccer 2017

A Konami néhány screenshot társaságában bejelentette, hogy folytatódik a Pro Evolution Soccer-sorozat, egyúttal pedig azt is felvázolta nagyjából, hogy mit ígér nekünk az idei epizód.

Visszatértek a Ubisoft játékai a Humble Bundle-be

Ez már a sokadik alkalom, hogy Ubisoft-játékokkal tömik meg a Humble Bundle-t, de annyi baj legyen: ha kimaradt a Far Cry 3 vagy az Assassin's Creed: Rogue, itt az alkalom, hogy olcsón lecsapj rájuk!

E3 2016: Egyre biztosabbnak tűnik a Prey 2

Egyre több jel mutat arra, hogy a Prey 2 bejelenése lehet a Bethesda idei E3-as meglepetése. A múltkori pletykák után ezúttal két domain miatt indult meg a találgatás.

Rocket League - folytatódik a platformháború

Élesedett a Rocket League legújabb keresztplatformos funkciója, a PC-sek most már nem csak a PlayStation-, hanem az Xbox-tulajdonosok ellen is összemérhetik az erejüket. Ez az első steames-xboxos összeborulás.

Először mozog a Valentino Rossi: The Game

A Doctornak becézett olasz klasszis saját videojátékot kap júliusban, de a Milestone csapata nem kapkodta el az első képsorok közzétételét. Az anyag a "legteljesebb MotoGP-játékként" aposztrofálja magát. Csekk az első trailert!

Kiszivárgott részletek a Titanfall 2-ről

Bennfentes információk alapján úgy tudjuk, hogy a Titanfall 2-ben még szabadabb mozgásunk lesz a kilőhető kampó segítségével, továbbá a multis térképek is terebélyesebbnek ígérkeznek.

E3 2016: Művészi és megható az I Am Setsuna

Eddig csupán említésszintjén beszéltünk a Square Enix régivonalas JRPG-jéről, az I Am Setsunáról. Pedig egy remek művészi designnal megáldott alkotásról van szó, amely könnyen utat talál a szívünkhöz.