Hírarchívum - 2017. november

Tölthető a Wolfenstein II: The New Colossus demója

Ha fontolgatod a Wolfenstein II: The New Colossus megvásárlását, de nem hallgatsz a tesztekre és inkább kipróbálnád a shootert, van egy jó hírünk! A Bethesda mindhárom platformra kiadta a kipróbálható változatot.

Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.

"Ha nem az IO csinálná, nem is lenne Hitman"

A Square Enix vezérigazgatója a kiadó és az IO Interactive közti szakítás részleteiről mesélt. A legutóbbi Hitmant imádták a játékosok és a kritikusok, anyagilag mégsem térült meg az epizodikus modell.

2018-ra tolódik a Gwent egyjátékos kampánya

Nem tudják tartani a Gwent: The Witcher Card Game fejlesztői a terveket, az eredetileg ünnepekre tervezett Thronebraker update végül csak jövőre lát napvilágot.

Íme, a Black Mirror játékmenet-előzetese

A Black Mirrornak nincs köze a hasonló címen futó TV-sorozathoz, viszont rejtélyből akad bőven: most egy új gameplay előzetest nézhettek meg a KING Art Games gótikus horrorjátékából.

A PUBG csak cenzúrázva jelenhet meg Kínában

Az óriási techvállalatnak számító Tencent megszerezte a jogokat a játék Kínában való exkluzív terjesztésére, ám előtte hivatalos cenzorok gondoskodnak róla, hogy megfeleljen a "szocialista értékrendnek".

Félmillió eladott példánynál jár a Hellblade

A Ninja Theory bejelentése szerint a premier óta eltelt három hónap alatt több mint félmillióan szavaztak bizalmat a Hellblade: Senua’s Sacrifice-nak, ami így közel 13 millió dollárt termelt eddig.

Belgium egész Európában betiltaná a lootboxokat

A belga szerencsejátékokat felügyelő testület végzett a múlt héten kezdeményezett vizsgálatával, a végeredmény pedig alapjaiban boríthatja fel a kiadók eddigi mikrotranzakciós koncepcióját.

Battlefield 1 - két részletben jön a Turning Tides

Ha csak részben is, de igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek és tényleg december elején jelenik meg a Battlefield 1 következő letölthető bővítménye, a Turning Tides. A csomag viszont két különálló részletben fut majd be.

Túl keveset fizetünk a játékokért?

A KeyBanc Capital Markets elemzője, Evan Wingren állítja, teljesen felesleges a Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciós rendszerén fennakadni, mert még így is túlságosan keveset fizetnek a játékosok egy-egy játékért.