Hírarchívum - 2017. november

Az MDK is ingyen vihető

A Brütal Legend után egy másik régi nagy klasszikus, a megboldogult Shiny Entertainment 1997-ben megjelent akciójátéka, az MDK is csatlakozott az ingyen bezsebelhető címek egyre népesebb táborához.

Elkészült a Guinness-rekorder gyűjtő játszószobája

A Last Gamer néven futó gyűjtő egész normális srácnak tűnik, aki extrém hosszúságú videóiban vezet végig világrekorder játékgyűjteményén, és így a konzolos és számítógépes játékok teljes történetén is.

Csökkentik a loot boxok jelentőségét a Paybackben

A loot boxok körüli mind hevesebb viták kereszttüzében az EA mérsékli a Need for Speed: Payback játékosainak ráutaltságát a valódi pénzért kiváltható szintlépésre és járműfejlesztésre.

Éles az első hivatalos Star Wars: Battlefront II patch

Bár a javítócsomag részletei eltörpülnek a mikrotranzakciók ideiglenes leállítása mellett, azért a 0.2-es patch számos grafikát, játékmenetet és felhasználói felületet érintő problémát orvosol.

Hideki Kamiya nyitott a Viewtiful Joe remake-jére

A Viewtiful Joe és folytatása a GameCube-ra megjelent játékok legjobbjai közé tartoztak. Kamiya örömmel dolgozna a játékok remake-jén sok más Capcom-projekt mellett - ha a kiadó is vevő a dologra.

Újabb átalakulás előtt a Steam értékelési rendszere

A Steam újabb intézkedéseket eszközöl a felhasználói értékelésekkel kapcsolatos problémák orvoslására. A cél, hogy elejét vegyék a spambotokkal történő visszaéléseknek.

Ezért rúgták ki a Plants vs. Zombies alkotóját

Érdekes információk láttak napvilágot a Plants vs. Zombies alkotójáról. Úgy hírlik, George Fant a pay-to-win modellel szembeni tiltakozása miatt rúgta ki évekkel ezelőtt az Electronic Arts.

A Beamdog felújítja a Neverwinter Nightsot is

A renoválásban járatos Beamdog egy újabb klasszikus szerepjátékot porol le: ezúttal a 2002-es Neverwinter Nightsra esett a választás. A tartalom a régi, de a látvány sokkal szebb lesz, és még 4K-támogatásnak is örülhetünk.

FFXV: Monster of the Deep - elő a pecabotot!

A Final Fantasy XV VR-mellékága már elérhető PlayStation 4-en, így aztán kapja elő mindenki a virtuális pecabotját, és indulhat a horgászós kaland! Persze nem ilyen egyszerű az egész, néhány óriási vízi szörnnyel is összefutunk.

Csak 2018-ban jön a Praey for the Gods

A No Matter Studios mégsem tudja tartani a decemberi premiert, így a Shadow of the Colossust idéző túlélőjáték csak valamikor jövőre jelenik meg. Előtte azonban egy zárt alfateszten is részt vehetnek az érdeklődök.