Hírarchívum - 2017. december

Márciusban lesz a V4 Future Sports Festival

Március végén rendezik meg Budapesten a V4 Future Sports Festivalt, aminek a részeként egy egymillió euró összdíjazású versenyre és egy szakmai konferenciára is számíthatnak a résztvevők.

Befutott a Mortal Engines első kedvcsinálója

Szinte napra pontosan egy év múlva kerül mozikba Peter Jackson vadonatúj projektje, a Mortal Engines, amely az azonos című regény adaptációja lesz. Befutott az első kedvcsináló.

Így kezdődik a Bridge Constructor Portal

Holnap új Portal-játékot kapunk. Oké, egy kicsit csalunk, lévén a hídépítős Bridge Constructor mellékágáról van szó, ám a körítés bizonyára megdobogtatja a rajongók szívét. Nézzünk is bele!

Februárban jön Switch-re a Dragon Quest Builders

Noha a második rész is tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján, egyelőre az első Dragon Quest Builders dátumával kell beérnünk. Eszerint februárban játszhatunk a Minecraftra hajazó anyaggal.

Törnek a páncélok a Soul Calibur VI-ban

Végre normális minőségben és vágatlanul nézhetünk bele a jövőre érkező új Soul Caliburba. A PSX-en megerősített két karakter - Sophitia és Mitsurugi - csap össze két különböző pályán. A meccs végére a páncéljuk is leamortizálódik.

A jég hátán is harcolhatunk a For Honorban

A For Honor felett kicsit elcsusszant a figyelmünk az év végére, de szerencsére a Ubisoft továbbra is támogatja a címet. Holnapután kezdetét veszi a Frost Wind Festival, amely egy vadiúj játékmóddal vértezi fel az anyagot.

Battle Royale-módot kap a CS: GO is?

Egyre jobban terjed a Battle Royale-láz, a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere egyre több fejlesztőt megihletett. Úgy tűnik, a Valve is beáll a sorba, és egy hasonszőrű játékmóddal vértezi fel a Counter-Strike: Global Offensive-et.

Kulisszák mögött a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ha csak egy szimpla kampányt kéne végigtolnunk a Ni no Kuni II: Revenant Kingdomban, már megkaptuk volt a JRPG-t, de mivel a Level-5 csapata extra játékmódokat is tervezett, ezért még várnunk kell rá. Nézzünk is bele!

Ingyenes a Watch Dogs és a Layers of Fear

A kiadók továbbra is ajándékokkal halmozzák el a nagyérdeműt, mára is jutott két ingyenes játék. A Ubisoft ezúttal a Watch Dogsot dobja hozzánk PC-n, de térítésmentesen tölthető a Humble Store-ból a tavalyi év legjobb horrorjátéka is.

Már iOS-en is játszható az Inside

A szeptemberi teaselést követően iOS-en is tiszteletét tette a tavalyi év egyik legjobb címe, az Inside. A Limbo-csapat alkotásába ingyen belekóstolhatunk a platformon, és csak a nyitány után kell fizetnünk a játékért.