Hírarchívum - 2017. december

Járműtervezőt keres a Blizzard

Már megint a rejtélyes FPS-éhez keres munkatársakat a Blizzard, ezúttal ráadásul egy olyan álláshirdetést adott fel a csapat, amiből arra következtethetünk, hogy vezethető járművek is lesznek a címben.

Negyed óra a Kingdom Come-mal

Kövér gameplay videó érkezett a Kingdom Come: Deliverance-hez, amelyben hősünk azt a küldetést kapja, hogy felderítse egy magyar banditákból álló csoport táborát. Többféle megoldás is elvezethet a sikerhez.

Egymilliárd dollárt hozott a Call of Duty: WWII

Összegezte az elmúlt évét az Activision. A kiadó szerint a Call of Duty: WWII és a Destiny 2 is remekül szerepelt, míg a felújított Crash-trilógia a PS4-es remasterek között aratott.

Felturbózott AR-módot kap a Pokémon Go

Az opcionálisan bekapcsolható AR+ kizárólag iOS-en érhető majd el, és az Apple-féle ARKit képességeire támaszkodik. Nemcsak a játékélményt hivatott javítani, de a játékmenetet is befolyásolja.

Star Citizen - gépigényt kapott a Squadron 42

Két éve már, hogy bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos módja, a Squadron 42, ami a tervezettel ellentétben sem tavaly, sem idén nem jelent meg. Most viszont befutott a minimum gépigény és egy hangulatos átvezető videó.

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Trailert kapott a Soldado és az Ocean's 8

Tegnap befutott a 2015-ben bemutatott Sicario folytatásának, a Soldadónak az első előzetese, ami mellé egy könnyedebb film, az Ocean's 8 első trailere is betársult. A hajtás után mindkettőt megleshetitek.

Horizon: Zero Dawn - dokufilm a fejlesztésről

Az idei esztendő egyik legjobb játéka volt a Killzone-sorozatért felelős Guerilla Games fejlesztése, a Horizon: Zero Dawn. A mindig izgalmas dokumentumfilmeket készítő Noclip most azt mutatja be, hogyan is készült a program.

The Council - epizodikus nyomozás a 18. században

Bemutatkozott a francia Big Bad Wolf legújabb játéka, az epizódokra szabdalt The Council, amiben egy titkos társaság tagjaként kell egy rejtélyes gyilkosságot megoldanunk. Az első rész jövő februárban jelenik meg.

Konzolokra is jön a Warhammer: Vermintide 2

Augusztus végén mutatkozott be a Warhammer: Vermintide folytatása, ami kapcsán a fejlesztésért felelős Fatshark egy közleményben megerősítette, az akkor bejelentett PC-s változat mellett természetesen konzolokra is készül a játék.