Hírarchívum - 2017. december

Civilization VI: Rise and Fall - jönnek a mongolok

A koreaiak és a hollandok után bemutatkozott a Civilization VI: Rise and Fall harmadik játszható frakciója. A mongolokat Dzsingisz kán vezeti majd csatába, lovasaival nem kímél senkit és semmit.

Beköltözött a Final Fantasy az Assassin's Creedbe

Új fejezetéhez érkezett a Square Enix és a Ubisoft összefogása, a Final Fantasy XV-Assassin's Creed: Origins crossover. Mostanra az ókori Egyiptomba is megérkeztek a Final Fantasy-tartalmak.

Total War: Warhammer II - négy lordot hoz az új DLC

Január végén válik letölthetővé a Total War: Warhammer II következő kiegészítője, a Rise of the Tomb Kings. A DLC négy új legendás lordot hoz magával a játék kampányába.

Fizetne a moddereknek a Nexus Mods

Megjutalmazná a moddereket a Nexus Mods, a cég a hirdetésekből és az előfizetésekből származó bevétele egy részét osztaná szét a lelkes tartalomkészítők között. Persze attól még messze vagyunk, hogy valaki főállásban moddolhasson.

2021-re várhatjuk az új Dungeons & Dragons-filmet

Némi átszervezést követően a Hasbro megállapodott a Paramounttal, így 2021-re készülhet el az új Dungeons & Dragons-adaptáció. A főszerepre Ansel Elgortot szemelték ki a készítők.

Infók a Call of Duty: WWII első DLC-jéről

Befutottak az első részletek a Call of Duty: WWII első pályacsomagjáról. A kiegészítőben három multiplayer térkép kapott helyet, emellett kibővül a War Mode és a zombimód is.

Ingyenesen tölthető az Oxenfree

Ugye nem gondoltátok, hogy épp ezen a szép szerdai napon maradtok ingyenes játék nélkül? Ezúttal a GOG akciózik, amely a téli leárazásai apropóján ingyenessé tette az Oxenfree-t.

Leállítják a The Culling fejlesztését

Habár a The Culling az egyik első Battle Royale-játék volt, a Xaviant fejlesztése nem tudta megvetni a lábát a piacon. A készítők most bejelentették, hogy lelövik a projektet, és befejezik a munkálatokat.

Fist of the North Star - Kenshiro akcióban

Kiadós előzetest kapott az új Fist of the North Star-játék, amit a Yakuza mögött álló csapat fejleszt. Ez egyébként a játékmeneten is tetten érhető, a harc- és a fejlődési rendszer, valamint a minijátékok hada is ismerős lehet.

Remastert kap a Catherine

Remasterrel tér vissza az Atlus szokatlan kalandjátéka, így jövőre PlayStation 4-en és PlayStation Vitán is élvezhetjük Vincent Brooks történetét, amibe immár egy harmadik hölgyemény is bekavar.