Hírarchívum - 2017. április

PC-n már elrajtolt a Dragon Quest Heroes II

PC-n és az észak-amerikai régióban már PS4-en is elérhető a Dragon Quest Heroes II, hozzánk viszont csak pénteken érkezik meg a konzolos változat. Az akciójáték launch trailerét már megnézhetitek.

Először mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop tavaly év végén jelentette be legújabb játékát. A Phoenix Point szintén egy körökre osztott stratégia lesz, melyben az emberiséget majdnem elpusztította egy idegen vírus.

Még egy napig ingyenes a The Witcher

Az Ars Technica magazin üzemeltetője és a GOG.com partnerségének köszönhetően 48 óráig csaphatunk le a The Witcher: Enhanced Edition egy ingyenes példányára. Nem árt sietni, ha Ríviai Geralt első kalandjára vágysz!

Klasszikus élményt kínál a Sonic Forces

Kedvenc sündisznónk első új generációs kalandjában a klasszikus játékmenet hívei is megtalálják a számításukat. A legfrissebb gameplay bemutatóban egy ismerős pálya modern változatát csodálhatjuk meg.

Sniper: Ghost Warrior 3 - íme, a launch trailer

Többszöri csúszás után végre boltokba került a Sniper: Ghost Warrior 3, a lengyel CI Games pedig egy launch trailerrel ünnepli a premiert. Pedig a játékosok nem lehetnek maradéktalanul elragadtatva.

Megvan, mikor jön a Star Wars IX és az új Indy-film

A Walt Disney Company és a Lucasfilm hivatalosan is megerősítette, hogy mikor mutatkozik be a következő Indiana Jones-film, és mikor zárják le a két éve újonnan indított új Star Wars-trilógiát.

Folytatódik az Alien: Isolation?

Nagyon úgy néz ki, hogy az elmúlt esztendők egyik legjobb Alien-játéka, az Alien: Isolation annak ellenére folytatást kaphat, hogy a Sega nem volt maradéktalanul elégedett a játék eladási adataival.

Szeptemberben jön a Marvel vs. Capcom Infinite

A Capcom megerősítette, hogy a tavaly év végén bejelentett Marvel vs. Capcom-összecsapásra szeptember közepén kerül majd sor. A megjelenési dátum mellé az első történetközpontú előzetes is befutott.

Call of Duty: WWII - lebukott a különleges kiadás

A Call of Duty: WWII hivatalos bejelentésére csak szerdán kerül sor, de lassan minden lényeges információ idő előtt kiszivárog. Ezúttal a játék különleges kiadása bukott le, amiből az is kiderült, lesz szezonbérlet a játékhoz.

Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.