Hírarchívum - 2017. május

89 éves korában elhunyt Roger Moore

A szomorú hírt a színész Twitter-oldalán jelentette Moore családja. A komoly rákbetegséggel küzdő egykori James Bond 89 éves korában, svájci otthonában adta fel a küzdelmet.

Joss Whedon veszi át a Justice League rendezését

Egy családi tragédia miatt Zack Snyder úgy döntött, átadja az Igazság Ligája rendezésének stafétáját, így a filmet a Bosszúállókkal nagyot gurító Joss Whedonnal fejezik majd be. A novemberi premier sincs veszélyben.

Új kiadásokat kap a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A Capcom Twitteren jelentette be, hogy az év elején PC-re is megjelent Dragon’s Dogma: Dark Arisen idén ősszel újabb platformokra látogat el. Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható lesz a játék.

70 millió felhasználója van a PSN-nek

A Sony a minap részletezte vállalati stratégiáját, melyben elhintette, hogy 70 millió aktív felhasználója van a PlayStation Networknek havonta. A cég a jövőben még jobban rágyúr a PlayStation Plus kínálatára.

Ingyenes a Steamen a Starpoint Gemini 2

A Little Green Man Games űrben játszódó taktikai szimulátora ingyen tölthető a Steamről. A játékban a világűr felfedezése a cél, a látvány még most, három év távlatából is simán megállja a helyét.

Destiny 2 - még a PS4 Pro is kevés a 60 fps-hez

Annak ellenére, hogy már erősebb konzolok is vannak a piacon, a Destiny 2 hasonlóan az elődjéhez, 30 fps-sel fut mindkét masinán. Csakis PC-n lesz elérhető a 60 fps, ha van hozzá elég jó vasad.

Kezdetét vette a Sudden Strike 4 bétatesztje

Ha már most beruházol a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4-be, akkor egészen a megjelenésig tolhatod az RTS zárt bétáját. Ehhez jár még egy exkluzív multis térkép, és az eredeti trilógia kópiája is.

Két év múlva jön az Angry Birds-film folytatása

Az első Angry Birds Movie volt annyira sikeres, hogy zöld utat kapjon a folytatás. A második rész 2019 őszén kerül a mozikba, a rendezést a Cartoon Network-rajzfilmekről elhíresült Thurop Van Orman végzi.

Marvel Heroes Omega - elindult a PS4-es bétateszt

A Marvel-hősöket felvonultató akció-RPG-t már minden érdeklődő kipróbálhatja PS4-en, hiszen kezdetét vette a nyílt bétateszt. Csak választunk egy nekünk tetsző képregényhőst, és máris harcolhatunk az igazságért.

Tekken 7 - gépigény, traileren a karakterfelhozatal

Megérkezett a Tekken 7 gépigénye, emellett pedig egy újabb karaktertrailert is kaptunk a Bandai Namco jóvoltából. Az biztos, hogy a PC-s verzió nem lesz egy falánk jószág, közepes masinákon is teljes pompájában élvezhetjük.