Hírarchívum - 2017. május

Kiszivárogtak a Mario + Rabbids első képei

Szinte biztosra vehetjük, hogy közös Switch-játékkal készül a Nintendo és a Ubisoft, amelyben a Mario-csapat és a francia kiadó vérnyulai szerepelnek majd együtt. Kiszivárogtak az első artworkök.

Képeken és videón a Star Wars: Az utolsó Jedik

Május végén jelenik meg a Vanity Fair nyári kiadása, aminek középpontjában nem más áll majd, mint a Star Wars: Az utolsó Jedik. Ennek megfelelően érkezett néhány hangulatos kép és egy kulisszák mögötti videó is.

Színes sci-fi lesz a Valerian és az ezer bolygó városa

Nagyon úgy néz ki, hogy Luc Besson megcsinálta a modernizált Ötödik elemet, csak ezúttal egy nagyon erős, már rengeteg sci-fit megihletett alapanyagot használt fel forrásul. Befutott a Valerian és az ezer bolygó városa utolsó trailere.

Szeptemberben jön a Divinity: Original Sin 2

A sikeres Kickstarter-kalapozás után eredetileg 2016-ban szerették volna piacra dobni a Divinity: Original Sin második részét, de a Larian Studios végül eltolta a premiert, egészen most szeptemberig.

Quake Champions - Sorlag, a hüllő is színre lép

Miközben a Bethesda ezerrel pörgeti a Quake Champions bétatesztjét, arról sem feledkezik meg, hogy részletesen bemutassa a játék játszható bajnokait. A sort ezúttal a többek között savköpésre is képes Sorlaggal folytatták.

Elindult a Gwent nyílt bétája

Hivatalosan is elrajtolt a The Witcherből különálló kártyajátékká kinőtt Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétája, amit a CD Projekt RED két vadonatúj videóval és egy meglepetéssel ünnepel.

Trónok harca - megkezdődik a nagy háború

Befutott a Trónok harca hetedik évadának első komoly előzetese, amiben úgy tűnik, végre beindulnak a dolgok és Westeros minden irányból valamilyen ellenséggel néz majd szembe.

Frissítve: Június elején indul az Xbox Game Pass

A Facebookon idő előtt kiszivárgott az Xbox Game Pass reklámvideója, így kiderült, június 1-jén rajtol el a Microsoft EA Accessre hajazó szolgáltatása. Az induláskor kéthetes ingyenes próbalehetőséget kapnak a kíváncsiskodók.

Far Cry 5 - bemutatkoznak a szereplők

A hét elején bemutatott teaser trailerek a Far Cry ötödik részének helyszínét mutatták be, a most közzétett plakát viszont a főbb szereplőkre helyezi a hangsúlyt. A teljes bemutatkozásra pénteken kerül sor.

Létszámleépítések az IO Interactive-nál

Nem folytatódik jól a Hitman-sorozatot is jegyző IO Interactive története, a csapat ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy sajnos jó néhány régi kollégától és baráttól kell most megválniuk.