Hírarchívum - 2017. május

Middle-earth: Shadow of War - Switch-re nem jön

A GameSpotnak nyilatkozott a Monolith társelnöke, Michael de Plater, aki elárulta, jelenleg nem tervezik, hogy Nintendo Switch-en is tiszteletét tegye Sauron és orkserege.

Teljes előzetesen a LEGO Marvel Super Heroes 2

A múlt héten bemutatott LEGO Marvel Super Heroes 2 a bejelentése napján csak néhány információt és egy rövid teaser trailert kapott. A mai napon azonban befutott a kedvcsináló teljes változata is.

Szupermodern ruhája lesz Pókembernek

Vadonatúj előzetest kapott a Pókember: Hazatérés. Ebből kiderül, hogy Peter Parker Tony Starktól kapott pókjelmeze elképesztően menő képességekkel ruházza majd fel a szuperhőst.

Titanfall 2 - leleplezték az új titánt

Hamarosan új titánnal bővül a Titanfall 2 felhozatala, amiről most lerántották a leplet a Respawn fejlesztői. Monarch az első titán, amit akár harc közben is fejleszthetünk.

PC-re is megjelenik a Crackdown 3

A Microsoft új üzletpolitikáját ismerve persze nem nagy meglepetés, de nagyon úgy tűnik, hogy PC-re is meg fog jelenni a Crackdown 3. A 2017-es premiert is megerősítették a játék hivatalos Twitterén.

Késik a Get Even a manchesteri események miatt

Eredetileg holnapután jelent volna meg a Get Even, a Bandai Namco azonban a manchesteri terrortámadásra való tekintettel egy hónappal elcsúsztatta a megjelenést.

Női katonákkal erősít a Battlefield 1

Bár a konkurens Call of Duty esetében már több éve elérhetőek a női katonai egységek a többjátékos módban, a Battlefield 1 esetében csak az új DLC-vel válnak játszhatóvá.

Launch traileren a Steel Division: Normandy 44

Megérkezett a Eugen Systems új stratégiai játéka a Steel Division: Normandy 44. A Wargame-sorozatot is hegesztő csapat a fiktív háború helyett ezúttal a második világháborúba invitálja a játékosokat.

Íme, a Games with Gold júniusi kínálata

Egészen izgalmas kínálattal jelentkezik majd júniusban a Games with Gold kezdeményezés. A Microsoft tájékoztatása szerint az előfizetők megkapják a Watch Dogs első részét és az Assassin's Creed III-at is.

DiRT 4 - előzetesen a ralikrossz

A DiRT-sorozat következő számozott epizódjában a ralikrossz is jelen lesz, mint játékmód, a Codemasters pedig érzi, elég komoly az érdeklődés a kategória iránt, így egy friss előzetesben mutatja be azt.