Hírarchívum - 2017. május

Dead Alliance néven támadt fel a Moving Hazard

Az eddig Moving Hazard címen ismert zombis FPS most már Dead Alliance névre hallgat. A játék alapvetően a kompetitív multira épül, ám a meccsek során fontos szerepet töltenek be az élőhalottak is. Augusztusban megjelenés!

Így néz ki PC-n a Vanquish

A GameSpot jóvoltából most nyolc percen át mozog a Vanquish PC-s verziója. Annak ellenére, hogy lassan 10 éve jelent meg az eredeti verzió, a felturbózott látvány és a 60 fps csodákat művel a Sega shooterével.

Június elején jön a Farming Simulator 18

Az idei gazdálkodásszimulátor PS Vitára és 3DS-re készül el, miután a sorozat nagygépes és kézikonzolos iterációi felváltva követik egymást. Az új trailer mellett már megjelenési dátumunk is van!

Rengeteg robbanás a Verdák 3-játék trailerében

A Disney Infinity fejlesztője, az Avalanche Software feltámadt hamvaiból, a csapat új alkotása a Cars 3: Driven to Win lesz, amely az új filmmel egy időben, június közepén jelenik meg. Villám McQueen sleppje belead apait-anyait.

Kipróbálhatóak lesznek PC-n a Black Ops 3 DLC-i

Az Activision jóvoltából egész júniusban ingyen játszhatunk majd PC-n a Call of Duty: Black Ops 3 négy multiplayer DLC-jével, ami testvérek között is 16 térképet jelent. Ha eddig sokalltad az árukat, nyugodtan tégy egy próbát!

Felvezető körön a Micro Machines: World Series

Kaptunk egy adag látnivalót a Micro Machines World Serieshez, ami - ha szerencsénk van - júniusban kerül boltokba. Tizenkét különböző játékautóval állhatunk majd rajtrácshoz benne... közvetlenül a kenyérpirító mellett.

Keystone - free-to-play FPS a Warframe alkotóitól

A The Darkness II-t és a Warframe-et is jegyző Digital Extremes ezúttal egy free-to-play FPS-sel kísérletezik, amely kártyajátékos elemeket is felvonultat majd. A körítésről egy artwork árulkodik: a hetvenes évek sci-fi ponyváit idézi a cím.

Ingyenesen játszható a hétvégén a Fallout 4

Ráadásul PC-n és Xbox One-on is. Ha kimaradt a kultsorozat régóta várt folytatása, itt a remek alkalom, hogy tegyél vele egy próbát, annál is inkább, mert az akció ideje alatt kötetlenül nyúzhatod!

Máris belenézhetünk a Netflix Castlevaniájába

Július elején kerül be a Netflix kínálatába a Castlevania-animációs sorozat, aminek a minap az első teaser trailere is megérkezett. A készítők extrém erőszakosnak ígérik az adaptációt, és szeretnék, ha mérce lenne a többi feldolgozás számára.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.