Hírarchívum - 2017. május

Crossout - légy te az országút harcosa!

Végre elérhető PC-n és konzolokon a posztapokaliptikus világban játszódó MMO, melyben brutális gépszörnyekkel hasíthatunk az országutakon. A Crossout alapból ingyenes, így mindenkinek bátran ajánlható.

Érzelmes kalandra invitál a Last Day of June

A Murasaki Baby atyja ezúttal egy mély érzelmekkel operáló interaktív kalandjátékot készít Last Day of June címmel. Az Ovosonico alkotása a szerelem és az élet szépségéről, valamint a veszteségről mesél.

Már készül a Project IGI új része

Tizennégy éve látott napvilágot a legutóbbi Project IGI, így itt az idő a sorozat leporolására. Az eredeti fejlesztőkből verbuvált Artplant már a taktikai FPS folytatását készíti IGI: We're Going In címmel.

HWSW: Megérkezett az Intel új csúcsplatformja

Bejelentette legújabb high-end platformját az Intel. A Basin Falls kódnevű rendszer új foglalatot, lapkakészletet, illetve néhány rendhagyó processzort is hoz, a gyártó ugyanis a korábbi egy helyett immár három eltérő lapkával alakítja ki a kínálatot.

Lost Sphear - az I Am Setsuna alkotóitól

A Square Enix bejelentette a Tokyo RPG Factory új projektjét, amely egy felülnézetes, klasszikus JRPG lesz bájos körítéssel. A Lost Sphearben a memória erejével építjük újjá a világunkat.

Rime - kiveszik a Denuvót, ha feltörik a játékot

A Rime PC-s verzióját a Denuvo védi, ami sok játékosnak nem tetszik, mondván csorbítja a Rime amúgy sem tökéletes teljesítményét. A Tequila Works tisztázta a helyzetet, és egy igen kedvező ígéretet is tett.

Super Smash Flash 2 - jobb, mint az eredeti?

Tudunk egy remek alternatívát a Super Smash Brosra! A McLeodGaming elérhetővé tette a böngészőben futtatható Super Smash Flash 2-t, melyben olyan közismert karakterek csapnak össze, mint Mario, Luigi, Peach és Mega Man.

Injustice 2 - DLC a Wonder Woman-film örömére

Nem ért váratlanul a hír minket, miszerint a NetherRealm egy ingyenes DLC-vel és egy eventtel ünnepli a Wonder Woman-film premierjét. Ha június 5-ig bejelentkezel az Injustice 2-be, megkapod a Csodanő filmes jelmezét.

4K-s felvételen a Formula Fusion

Napokon belül megjelenik az R8 Games által készített és a Wipeout-sorozat által ihletett Formula Fusion. Az NVIDIA-nak köszönhetően most 4K-ban is megcsodálhatjuk a játékot.

Másfél milliónál a NieR: Automata

A Square Enix a Twitteren jelentette be, hogy másfél millió példánynál jár a PlatinumGames alkotása, a NieR: Automata - a szám a leszállított példányokat és a digitális kópiákat is tartalmazza.