Hírarchívum - 2017. május

20 percig mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A Vicarious Visions megmutatta, hogyan fest majd a Crash 3: Warped felújított változata a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban. Lesz itt ókori egyiptomi témájú ugrándozás és sivatagi versenyzés is.

Call of Duty: WWII - búcsú a végtelen sprinttől

A Sledgehammer Games több ponton is változtat az eddig megszokott játékmeneten. A Call of Duty: WWII-ből például kihagyják a végtelen sprintelés lehetőségét, katonánk kifullad majd futás közben.

Megjelent az Everspace végleges változata

A Rockfish Games roguelike-elemekkel megspékelt űrhajós lövöldéje már kilépett az Early Access-státuszból. Egy látványos előzetessel ünnepeljük az Unreal Engine 4-es cím premierjét.

Június elején jön a Galaxis Őrzői-játék folytatása

A Guardians of the Galaxy: The Telltale Series második epizódjára már nem kell sokat várunk. A készítők szerint az Őrzők sztorija egy titokzatos új ereklye körül forog - június elején mindenki lecsaphat a folytatásra.

Frissítve: Switch-re költözik a Monster Hunter XX

A Capcom bejelentése szerint a Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Monster Hunter XX. Azt még nem tudni, hogy hozzánk eljut-e a cím, elvégre a 3DS-es kiadást sem kaptuk meg egyelőre.

Far Cry 5 - mi a helyzet a főhőssel?

Ha a délutáni bejelentésből hiányoltad a főhősről szóló információkat, akkor most örülhetsz. A Far Cry 5 főszereplőjének nemét és bőrszínét te határozhatod meg. Itt vannak az első screenshotok is!

Kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálata

Úgy tűnik, hogy a PlayStation Plus júniusi kínálatának két játékát idő előtt megszellőztette a Sony török részlege. Az egyik cím egy komoly témákat boncolgató kalandjáték, a másik pedig egy vérbeli zombis shooter.

Tekken 7 - újabb hat karakter kerül terítékre

Folytatódik a Tekken 7 össznépi karakterbemutató videósorozata. A harmadik adag Master Ravenre, Sergei Dragunovra, Lilire, Asukára, Kazamára, Leóra és Yoshimitsura koncentrál. Már csak egy hét a megjelenésig!

Xbox One-ra is jön a The Culling

A fejlesztők megerősítették, hogy a Battle Royale-ra hajazó túlélőjáték június elején landol az Xbox Game Preview programban. Az alaphelyzet nem változott a The Cullingben: 25 percünk van megölni a többi játékost.

Alkalmazkodó társak a FFXII: The Zodiac Age-ben

Már a 2006-os eredeti Final Fantasy XII-ben is nagyot szólt a Gambit-rendszernek nevezett funkció, amely lényegében társaink testreszabható mesterséges intelligenciáját jelenti. Bármilyen harci szituációhoz alkalmazkodhatunk.