Hírarchívum - 2017. május

Mobilos Warcraft készül a Blizzardnál?

Ha hihetünk a fejlesztőcég álláshirdetésének, újabb mobilos kitérőt tehet a Warcraft-univerzum. A Blizzard még nem erősített meg semmit, azonban korábban utalt rá, hogy a Hearthstone-t további játékok követhetik a platformon.

Újabb lemaradását pótolták az Oculus Riftnek

Továbbfejlesztették a mozgáskövetést, ha van három szenzorunk a VR-szemüvegünk mellé, már sétálgathatunk is vele a szobában. Az újdonságot a legutóbbi frissítés élesítette stabil funkcióként.

Augusztusban jöhet a Sonic Mania

Habár a Sega még nem erősítette meg hivatalosan a Sonic Mania megjelenési dátumát, a játék európai Steam-adatlapjára kikerült előzetesben benne felejtették a premier időpontját.

Komoly hiba maradt a PC-s Vanquish-ben

Pár napja végre PC-re is megjelent PlatinumGames-féle Vanquish, úgy tűnik azonban, hogy elég komoly hiba maradt a játékban. Minél magasabb fps-számot produkál masinánkon a cucc, annál nagyobbat sebeznek az ellenfelek...

Blogajánló: Öt kivéreztetett filmsorozat

Maktub frissen megjelent blogjában olyan filmszériákat szedett össze, melyeket az évtizedek során szép lassan feláldoztak az üzlet oltárán, azzal, hogy rengeteg folytatással, reboottal és spin-offal középszerűvé silányították őket.

Júniusban jön a Darkest Dungeon kiegészítője

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Darkest Dungeon első komolyabb kiegészítője, a The Crimson Court. Egyelőre csak PC-re érkezik a csomag, a PS4-es és PS Vitás változatok később futnak be.

Az Alan Wake 2 terveiből született a Quantum Break

Sam Lake, a Remedy fejese az Eurogamernek adott interjút, melyben elárult pár kulisszatitkot is. Állítólag az eredetileg az Alan Wake 2-höz készült tervekből született meg a Quantum Break.

Jön a Formula Fusion végleges változata

Emlékeztek még a R8 Games által fejlesztett Wipeout-klónra, a Formula Fusionre? A játék teljes változata hamarosan megjelenik Steamre, később pedig akár a konzolos verziók is elkészülhetnek.

Outcast: Second Contact - Ranzaar fagyos földje

Az Appeal Studio teljes odaadással szorgoskodik az 1999-es klasszikus, az Outcast felújításán. A munkálatok remekül haladnak - ezt bizonyítja a legújabb pályamustra, amely a játék fagyos környezetét mutatja be.

Új Pokémon-játék érkezett mobilokra

Szép csendben megjelent iOS-re és Androidra a legújabb Pokémon-játék, a Magikarp Jump. Az anyag nem kapott akkora hírverést, mint a Pokémon GO, de azért nem szabad elmenni mellette.