Hírarchívum - 2017. július

Darkwood - traileren az új túlélő-horror

Új, élőszereplős előzetest villantott az Acid Wizard Studio a legújabb túlélő-horror játékáról, a Darkwoodról. A videó mellé természetesen a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk. Várjuk!

Két új nehézségi szintet kap a Perception

A Deep End Games még mindig dolgozik a Perceptionön, dacára annak, hogy a PC-s alapjáték májusban, az Xbox One-os és PS4-es júniusban jelent meg. A srácok egy csomó frissítést, valamint két új nehézségi szintet ígérnek.

Survarium - végre megérkezett az első PvE-küldetés

A Vostok Games öt éve jelentette be a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösét, a Survariumot. A free-to-play MMOFPS fejlesztése mérföldkőhöz érkezett, hiszen befutott az első sztoriküldetés. Végre nem csak a multiról szól a játék.

Íme, a Pyre első 25 perce

Ma jelenik meg a Bastion és a Transistor fejlesztőinek új játéka, a Pyre. A PC Master Race latin-amerikai oldala már górcső alá vette a Pyre-t, és néhány 4K-s kép mellett az anyag első fél óráját is fellőtte a netre.

Ved - bámulatos látvánnyal operáló RPG-platformer

A Square Enix Collective keretében szeretne babérokra törni a litván Karaclan bemutatkozó alkotása, a Ved. Az RPG-elemekkel megspékelt oldalnézetes platformer látványvilága olyan, mintha egy akvarell festmény elevenedne meg.

Konzolokra is megjelenhet a The Sims 4

Három éve landolt PC-n a The Sims 4, de a Microsoft Store szerint idén novemberben érkezik az Xbox One-os verzió, és ha már itt tartunk esélyes a PS4-es verzió is. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

Bejelentették a Nioh harmadik sztori DLC-jét

Ma válik elérhetővé a második kiegészítő, a Defiant Honor, amibe most hosszabban is belenézhetünk. Ezzel együtt a Koei Tecmo bejelentette a Nioh utolsó DLC-jét is, amely lezárja szamurájunk, William történetét.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - bemutatkozik Kang

A TT Games leleplezte a LEGO Marvel Super Heroes 2 egyik főgonoszát, Kangot, a Conquerort. Őt kell megállítania a szuperhősökből álló brigádunknak a novemberben érkező akció-platformerben.

Hónap végén jön xboxra a Modern Warfare-remaster

Lassan lejár a PlayStation 4 egyhónapos exkluzivitása, így az Activision be is jelentette, hogy már a héten bemutatkozik a különálló Call of Duty: Modern Warfare Remastered xboxos kiadása. A PC-s változatról továbbra sincs információnk.

Macskanő is csatlakozott a Hangya stábjához

Jövő nyáron kerül mozikba A Hangya folytatása, az Ant-Man and the Wasp, aminek színészgárdájához további színészek csatlakoztak, többek között Walton Goggins, Michelle Pfeiffer és Laurence Fisburne személyében.