Hírarchívum - 2018. január

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.

Sam - virtuális asszisztens a Ubisofttól

A Ubisoft eddig is a kísérleti projektek híve volt, nincs ez másként most sem. Bemutatkozott Sam, a Ubisoft Club mobilalkalmazáson keresztül elérhető személyes játékasszisztens, aki tippekkel bombáz és válaszol a kérdéseidre.

Idén már nem jelenik meg az Anthem?

A BioWare ambiciózus szerepjátéka az eredeti tervekkel ellentétben csak 2019 elején jelenik meg - tudtuk meg a Kotakutól. A magazin belsős információkra hivatkozva szellőztette meg a csúszást.

Kingdom Come - így telik a főhős egy napja

Masszív gameplay videó érkezett a Warhorse Studios jóvoltából. A 16 perces anyagban főhősünk, Henry egy napját követhetjük végig - persze erősen megvágva. Lesz itt harc, beszivárgás és ivászat is.

Májusban lehúzza a rolót a Miitomo

Alig több mint két évet élt meg a Nintendo első mobilos címe, a Miitomo. A kiotói vállalat május elején húzza ki a dugót a közösségi élményre fókuszáló appból, mától már valódi pénzt sem költetünk az ingame boltban.

A fejlesztők mesélnek a Two Point Hospitalról

A múlt héten jelentették be a méltán népszerű Theme Hospital szellemi örökösét, amin egykori Bullfrog-alkalmazottak is dolgoznak. Most a Two Point Studios illetékesei mesélnek a kórház-szimulátoruk születéséről.

Folytatást kap a Battlefleet Gothic: Armada

Két éve jelent meg a Tindalos Interactive és a Focus Home Interactive jóvoltából a Warhammer 40K univerzumában játszódó RTS. A második rész már úton van, és a tervek szerint még idén befut PC-re.

Sea of Thieves - trailer a bétateszt örömére

Tegnap este végre elstartolt a Sea of Thieves zárt bétatesztje. Ha előrendelő vagy, netán az Insider Programme-tagsággal rendelkezel, akkor már szelheted a végtelen óceánokat. A többieknek egy trailerrel kell beérniük.

Tűzgyűrű: Lázadás - zúzásban nem lesz hiány

Befutott az idei nyári moziszezon egyik legnagyobb darálását ígérő Tűzgyűrű-folytatás második kedvcsinálója, ami a látvány mellett a történetet is részletesebben felvázolja.

Vadonatúj projekten dolgozik az Atlus

Két nemrég meghirdetett álláshirdetés szerint a Persona-sorozatot is készítő Atlus csapatának legújabb játéka egy komolyabb költségvetésű akciójáték lesz, természetesen ezúttal is kizárólag PlayStation 4-re.