Hírarchívum - 2018. január

Castle of Heart - a Switch-exkluzív akció-platformer

A lengyel 7Levels csapata egy látványos akció-platformert villantott. A Castle of Heart kizárólag Nintendo Switch-re érkezik, és a Castlevania és a Dark Souls szerelemgyerekének tűnik. Itt vannak az első látnivalók!

Dátumot kapott a Pillars of Eternity 2: Deadfire

A tengereket átszelő kalózokkal, ősi átkokkal és dühös titánokkal hódító Pillars of Eternity 2: Deadfire áprilisban dobogtatja meg minden hardcore RPG-fanatikus szívét. Napra pontos megjelenési dátummal jelentkezett az Obisidian.

Soul Calibur VI - négy új karakter mutatkozott be

A Bandai Namco három visszatérő hősről és egy teljesen új harcosról rántotta le a leplet. Kilik, Nightmare és Xianghua már ismerős lehet a korábbi részekből, ám Grøh, a Fekete Ügynök a legújabb Soul Caliburban debütál.

Ingyenes az Amnesia Collection a Humble Store-ban

Két remek horrorjátékot zsákolhatsz be most ingyen a Humble Store jóvoltából. Az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs bizonyára elkápráztatja majd a műfaj rajongóit.

Vampyr - sétáljunk egyet Londonban!

Befutott a Vampyr websorozatának második fejezete. Ezúttal is egy gameplay jelenetekkel megtömött fejlesztői videónaplót kaptunk, amely a játék helyszínéül szolgáló Londont mutatja be nekünk.

Íme, a Games with Gold februári felhozatala!

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokat kapják meg a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetők. A felállás a szokásos, két Xbox One- és két Xbox 360-címnek örülhetnek a játékosok.

Összeolvad a SteamWorld Dig és a Fe fejlesztője

Az Image & Form és a Zoink Games között már korábban is szoros volt a kapcsolat, a mai bejelentéssel azonban még egyet lépnek előre: Thunderful Games néven bútoroznak össze.

Nem készül több ingyenes tartalom az Armshoz

A Nintendo megerősítette a decemberben felröppent híreket, nem készül több ingyenes tartalom az Armshoz. A készítők a jövőben egyedül a Party Crash módot bővítik majd új eseményekkel.

Átdolgozzák a Battlefront II fejlődési rendszerét

A DICE bejelentése szerint jelentős átalakítások várnak a Star Wars: Battlefront II fejlődési rendszerére, az első részleteket azonban csak márciusban árulják el ezzel kapcsolatban. Új tartalmakra is számíthatunk a közeljövőben.

A fejlesztők 36 százalékát érdekli a Switch

A GDC szervezői idén is felmérést készítette, amelyen közel 4 ezer fejlesztő vett részt. Az eredményeket összesítették és meglepő arányok születtek. A stúdiók 11 százaléka dolgozik lootboxokat tartalmazó játékon.