Hírarchívum - 2018. október

Black Desert - megvan az xboxos béta időpontja

Már az E3-on kiderült, hogy idén ősszel minden Xbox One-tulaj kipróbálhatja a Pearl Abyss nagyszabású MMO-ját. A készítők végre elárulták a nyílt bétateszt napra pontos dátumát - itt az ideje feliratkozni rá!

Újra kapható a Steamen az Alan Wake

A Remedy Entertainment népszerű thrillerjátéka visszatért a Valve boltjába, miután idén májusban a lejárt zenei licencek miatt eltávolították onnan. A kiadónak hála megoldódtak a problémák, és hamarosan az xboxosok is örülhetnek.

Megjelent a Red Dead Redemption 2

Egyes magazinok új hivatkozási alapként tekintenek tesztjeikben a Rockstar vadnyugati játékára. Bizony, a nyitott világú műfaj új királyt avat a mai napon, hiszen a boltokba került a Red Dead Redemption 2. Íme, az első órák!

Itt az első trailer a Yakuza 4 remasterről

A Sega felújítja a Yakuza 4-et, és most végre megcsodálhatjuk, hogyan fest a játék PlayStation 4-en. Nem teljes renoválásról van szó, azaz marad a régi motor, de így is eléggé meggyőző a remaster.

Befutott a Fallout 76 gépigénye

A Bethesda frissítette a Fallout 76 rendszerkövetelményeit a közelgő PC-s bétateszt apropóján, a minimum és az ajánlott konfigurációk kapcsán is részletes bontást kaptunk. Lássuk őket!

Februárban érkezik a Jump Force

Napra pontos dátumot kapott a népszerű manga- és anime-hősöket felvonultató bunyós játék, ráadásul a Paris Games Week apropóján vadiúj trailert is kaptunk róla. A City Hunter Ryója és a Fist of the North Star Kenshirója is benne lesz.

Csak ma ingyen tölthető a Metro 2033

A vadiúj rész, a Metro Exodus a jövő év elején várható, de ha még nem próbáltad a 4A Games posztapokaliptikus sorozatának nyitórészét, most ingyen lecsaphatsz rá a Steamen. Az ajánlat csak a mai napon él, úgyhogy siessetek!

Csúszik az ingyenes Fortnite: Save the World

Már biztos, hogy idén nem vált free-to-play modellre a Fortnite eredeti kooperatív, zombiirtós játékmódja, a Save the World. A tavaly július óta korai hozzáféréssel játszható cím 40 eurós beugróval kapható.

The Elder Scrolls Online - irány Murkmire lápvidéke!

Megjelent a The Elder Scrolls Online legújabb DLC-je, a Murkmire. A jókora frissítés Tamriel egyik legdélebbi csücskére vezet minket, ahol az argóniai hüllőemberek várják a kalandorokat több-kevesebb vendégszeretettel.

Újabb limitált PS4-kontrollert dobott piacra a Sony

Vagány, merész színezésű PlayStation 4-kontrollerrel jelentkezik a Sony. A Berry Blue névre hallgató, limitált számban, de a megszokott áron kapható gamepad máris várja az erre fogékony gyűjtőket.