Hírarchívum - 2018. október

Microsoft: jól teljesít a játékos divízió

Befutott a Microsoft 2019-es üzleti évének első negyedéves pénzügyi jelentése. 29,1 milliárd dolláros rekordbevétellel zárták a Q1-et, ezt pedig részben a felhős szolgáltatásoknak, illetve a játékoknak köszönhetik.

Black Ops 4 - interaktív térképet kapott a Blackout

Habár a Blackout meccsei néha eléggé hektikusak tudnak lenni, sosem árt, ha kellő felkészültséggel ugrunk neki a harcnak. Az interaktív térkép segítségével még a játszma előtt megtervezhetjük a stratégiánkat, ezt pedig megoszthatjuk barátainkkal.

Super Smash Bros. Ultimate - készüljünk a bunyóra!

A mikulás idén valami igazán különlegessel készül a Switch-tulajoknak. A Super Smash Bros. Ultimate a klasszikus Nintendo-legendákat a legújabb feltörekvő karakterekkel ugrasztja össze. Kezdődjön a buli!

Resident Evil 2 - új speciális kiadás Európának

Bár nagyon távolinak tűnik a Resident Evil 2 felújított kiadásának megjelenése, a Capcom azért igyekszik jól ütemezve lerántani a leplet a játék különböző kiadásairól. Most éppen az Európának szánt fémdobozos kiadás bukott le.

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Budapesten forog majd a Halo TV-sorozat

A Production Weekly Twitteren jelentette, hogy a Showtime által berendelt Halo TV-sorozat forgatási munkálatai jövő nyáron, június elején kezdődnek, méghozzá Budapesten.

Hamvaiból támad fel a Hellgate: London

Több kudarc után sem adja fel a HanbitSoft, a Hellgate: London jogtulajdonosa, így tegnap hivatalossá vált, hogy a kisebb kényszerpihenő után novemberben ismét megvásárolható lesz a Steamen a Hellgate: London.

A Microsoft PC-re is elhozza az Xbox Game Passt

Tegnap tartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját a Microsoft, ahol a cég elnök-vezérigazgatója, Satya Nadella megerősítette, hogy a terveik szerint valamikor PC-re is elhozzák a tavaly bevezetett Xbox Game Pass szolgáltatást.

Battlefield V - csak márciusban jön a battle royale

A DICE leleplezte, hogy milyen ingyenes tartalmakra számíthatnak a Battlefield V-tulajok a novemberi megjelenés után. A legfontosabb az, hogy ne számítsunk a Firestorm módra márciusnál hamarabb.

Amerikai toplista: a Spider-Man vitte a szeptembert

Az NPD Group közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményére vonatkozó jelentését. Nem meglepő módon a Spider-Man és a Forza Horizon 4 is kivételesen jól fogyott a tengerentúlon. A konzolok közül a PS4 volt a legkelendőbb.