Hírarchívum - 2018. október

A következő Wolfenstein is jön Switchre

A Wolfenstein: Youngbloodot eddig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelentették be, de egy friss interjúból kiderült, hogy a korábbi részekhez hasonlóan a Nintendo hibridkonzolját sem kerüli el az anyag. Nem úgy, mint a Fallout 76!

Brit toplista: élen nyitott a Red Dead Redemption 2

A GfK számai alapján a dobozos Red Dead Redemption 2-ből kétszer annyi fogyott, mint az elődjéből 2010-ben. A FIFA 19 első heti eladásait nem sikerült túlszárnyalni a Rockstar játékának, de ez most elég volt az első helyhez.

Tízéves a LittleBigPlanet

Ki hitte volna, hogy a Media Molecule bájos PS3-exkluzív platformere október 27-én volt tízéves? A fejlesztők egy érzelmes blogposztban emlékeznek meg az évfordulóról és a már megszépült emlékekről.

Végre mozgásban a World of Warcraft: Classic

Noha a World of Warcraft vanilla-változatának hivatalos bemutatója a hétvégi BlizzConon esedékes, egy YouTuber már lecsapott a demóra, és egy szerveremulátor segítéségével működésre is bírta.

Durva nehézségi szintet kapott a The Evil Within 2

Abszolút dicsérendő a Tango GameWorks részéről, hogy a mai napig életben tartja a The Evil Within 2-t. Ha extra kihívást keresel, vagy pont ellenkezőleg, kicsit könnyíteni szeretnél a játékon, mindenképp jól jársz az új frissítéssel.

Anthem - íme, a teljes első küldetés

A Paris Games Week apropóján a BioWare egy livestreamben mutatta be az Anthem első misszióját, de lecsekkolhatjuk javelinünk két speckó képességét is munka közben. Nyilván kicsit spoileres a közvetítés.

Élőszereplős traileren a Fallout 76

Javában zajlik a Fallout 76 xboxos bétatesztje, míg a többi platform tulajdonosai holnap csatlakozhatnak a mókához. A hype tetőfokán a Bethesda egy élőszereplős előzetessel borzolja a kedélyeket. Még egy Mega-Sloth is táncra perdül.

A halloween szelleme elérte a For Honort is

Return of the Otherwold címen érkezik a For Honor szezonális eventje, mely a mai naptól egészen november elejéig tart, és a csontvázhadseregtől kezdve a túlvilági fegyverekig számtalan érdekességet tartogat.

Akció közben az új Leisure Suit Larry

A megjelenéshez közeledve újabb játékmeneti előzetes érkezett a csajozós kalandjáték legújabb epizódjához. A főszereplő, Larry ezúttal nemcsak perverz beszólásaival, hanem korunk randiappjaival veti magát áldozataira.

Hunt: Showdown - előzetesen az új térkép

A Crytek igencsak vegyes fogadtatásnak örvendő játékával kapcsolatban rengeteg kritika érkezett a meglehetősen kevés tartalom miatt. Most azonban úgy néz ki, hogy a Crytek megkezdte a hibaelhárítást, érkezik a játék második pályája.