Hírarchívum - 2018. október

Újabb nyomok a PC-s Red Dead Redemption 2-ről

Két nappal korábban Xbox One-on és PS4-en egyaránt elrajtolt a Rockstar Games alkotása, mely olyan részletességgel mutatja be a vadnyugat világát, mint játék még soha. Úgy néz ki, hogy a PC-s játékosok számára is van némi remény.

Soul Calibur VI - 2B a láthatáron

Vagyis pontos nevén YoRHa No. 2 Type B, a Square Enix zseniális alkotásából, a NieR: Automatából. Amellett, hogy kettős pengéjének köszönhetően szinte legyőzhetetlen lesz a robotalapú ellenfelek számára, még saját zenét is kap.

Ace Combat 7 - középpontban a fejlődés

Ugyan a Bandai Namco háborús repülőgépes játéka csak a jövő év során érkezik, mégis hétről-hétre újabb érdekességekkel lep meg minket a kiadó. Ezúttal a testreszabható vadászgépek és a pilóták fejlődési lehetőségeit ismerhetjük meg.

RDR 2 - csinos bónuszt kapnak a Houser-tesók

Az iparági elemzők azt jósolják, hogy a Red Dead Redemption 2 hatalmas siker lesz, így a Rockstar fejesei körülbelül 538 millió dolláros prémiumot kapnak idén. A hatalmas összeg java része az alapítókhoz, azaz a Houser-tesókhoz kerül.

Kooperatív móddal bővült a Dynasty Warriors 9

Noha a Koei Tecmo még a premierre ígérte a kooperatív módot, sajnos nyolc hónapot késett a lehetőség. Mára viszont PC-n és PS4-en is nyomulhatunk barátainkkal vállvetve, egyedül az xboxosokat kell türelemre intenünk.

Ride 3 - így színezd a motorodat!

November végén érkezik a Milestone versenyjátéka, amit már sokszor láttunk mozgásban, de a motorunk felcicomázására szolgáló Livery Editor mellett még nagy a kérdőjel. A legfrissebb trailer erre az opcióra fókuszál.

Klasszikus Resident Evil-címek költöznek Switchre

A Capcom bejelentette, hogy a sorozat legjobb részei - pontosabban a Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 - Switch-portot kap. Mindhárom átiratot 2019-re tervezik, úgyhogy a pénztárcánk egyelőre háborítatlan marad.

Meglepően szépen fogy a World War 3

A The Farm 51 multis shootere erőteljes rajtot vett a Steam Early Access kínálatában, annak ellenére, hogy a launch finoman szólva sem volt hibamentes. Sőt, továbbra is előfordulnak kapcsolódási problémák.

Csapj le ingyen a Murderous Pursuitsre!

Még csak tavasszal jelent meg Blazing Griffin csapatának orgyilkosos címe, de máris ingyen osztogatják a Steamen. A Murderous Pursuitsben egy viktoriánus korabeli léghajón kell sunyiban leöldösni a többi játékost.

Visszatér az aktatáska a Hitman 2-ben

Az IO Interactive egy vadiúj trailerben kürtölte szét a jó hírt: bizony, a 47-es ügynök ismét egy aktatáskával indul bevetésre. Na, persze nem az adóbevallása van benne, hanem az összeszerelhető mesterlövészpuskája.