Hírarchívum - 2018. április

Black Ops IV - az Overwatch-irány is szóba került

A Call of Duty: Black Ops negyedik részével kapcsolatban egyre több pletyka lát napvilágot. A Charlie Intel most épp arról számolt be, hogy több forrása szerint is volt egy pont a fejlesztés során, amikor az Overwatch-ot akarta másolni a játék.

Detroit - az interaktív történetmesélés akadályai

Lehet, hogy kezd kicsit sok lenni mostanában a Detroit: Become Humanből, de aki érdeklődik a játék iránt, az minden bizonnyal örömmel fogadja az IGN First videósorozat újabb darabját, amiben az interaktív történetmesélésről esik szó.

God of War - az öröm könnyei

Az elmúlt napokat rendre a God of War uralta, joggal, hiszen a mai nap végre mindenki megvásárolhatja Kratos skandináv kitérőjét. A játék rendezője, Cory Barlog most megosztotta, mit érzett akkor, amikor meglátta az első pontszámokat.

Május végén jön az Agony

Habár március végére vártuk a pokoli utazást, a Madmind Studio végül két hónapos csúszás után, május 29-én küldi a boltokba az Agonyt. A végleges dátum mellé hátborzongató képeket és egy vadiúj trailert is kaptunk. Óvatosan kattints!

Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.

Eddig 25 millió dollárt hozott a Fortnite Mobile

Stílszerűen április 1-jén jelent meg iOS-re a Fortnite: Battle Royale mobilos változata, amely tartalmilag nem különbözik a nagygépes verzióktól. Szűk négy hét alatt a játék 25 millió dollárt termelt az Epic Gamesnek.

World of Demons - a PlatinumGames mobiljátéka

A hack 'n' slash műfaj japán nagymestere, a PlatinumGames mobilokon is kipróbálja magát. A World of Demons az ősi Japánban játszódik, ahol különféle misztikus Yokai-démonokat kell kardélre hánynunk.

Battlefield 1 - ingyenes lett a Rupture térkép

Ha megvan az alapjáték, de nem vettél hozzá DLC-t, bizonyára örülni fogsz annak, hogy a DICE mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a második marne-i csatára koncentráló Rupture térképet. Júniusban egy új játékmódot is kapunk!

Ingyen tölthető a Satellite Reign

A Humble Store jóvoltából most ingyen hozzájuthatunk a Syndicate Wars szellemi örököséhez. A Satellite Reign egy nyitott világú cyberpunk városban játszódik, műfaját tekintve egy osztályalapú RTS, melyben nagyvállalatok ellen harcolunk.

Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátéka május elején, ugyanis bajok vannak a konzolos változatokkal. Így a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.