Hírarchívum - 2018. április

Ezek a Games with Gold májusi játékai

Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Ismét mozivászonra kerül a Doom

Úgy tűnik, hogy a Universal Studios berkein belül már javában folyik a munka egy új Doom-mozifilm kapcsán. A színész-énekesnő Nina Bergman Twitteren kotyogta ki, hogy már jócskán zajlik a casting a filmes adaptációhoz.

Friss képeken az Assetto Corsa Competizione

Hamarosan újabb fejezettel bővül az olasz Kunos Simulazioni szimulátorsorozata. Az Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT-széria hivatalos játékadaptációja lesz. Megérkeztek az első látványos screenshotok.

The Legend of Bum-bo - itt az első trailer

A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen ezúttal is egy puzzle RPG-n dolgozik. A körökre osztott anyag papírmasé figurákkal operál, de itt is kazamatákat tisztítunk meg a szörnyektől. Csekkold az első előzetest!

2020-ban jöhet a Netflix The Witcher-sorozata

Szépen alakul a Netflix élőszereplős adaptációja. Ugyan Lauren S. Hissrich még csak az írással van elfoglalva, néhány friss részletet elárult a The Witcher-sorozatról. Például azt, hogy nyolc epizódot terveznek.

Ilyen lesz a God of War fotómódja

Habár tegnap jelent meg Kratos legújabb kalandja, egy fontos funkció kimaradt a God of Warból: a a fotómód, amivel bárki látványos screenshotokat készíthet a játékból. A funkció egy közelgő frissítéssel élesedik.

Így fest az Ancestors: The Humankind Odyssey

Régóta készül Patrice Desilets új játéka, amely az emberi evolúciót mutatja be. A tegnap megrendezett Reboot Develop 2018 konferencián az Ancestors: The Humankind Odyssey is előkerült, lássuk, mit tanultunk a levetített képsorokból!

Borús jövőképet mutat be a State of Mind

A Daedalic legújabb kalandjátéka a nem túl távoli jövőben játszódik, Berlinben. A várost drónok és robotseregek irányítják, a víz és a levegő szennyezett, szóval vannak árnyoldalai a fejlődésnek. Nyáron már játszhatunk is vele!

Free-to-playre váltott a Darwin Project PC-n

A Scavenger Studio még több játékost szeretne megszólítani a Darwin Projecttel, ezért úgy döntött, free-to-play modellre vált PC-n. Mától ingyen tölthetjük a kanadai vadonban játszódó battle royale-játékot.

A Dead Rising új részén dolgozik a Capcom?

A Capcom hivatalos oldalán jelentette be, hogy július utolsó napján lelövik a Puzzle Fighter szervereit, az így felszabaduló erőforrásokat pedig az új Dead Rising fejlesztésére irányítják át.